Wpis z mikrobloga

Heh Mirki co się o------o.
Pojechałem sobie na stację zatankować i jakieś zakupki zrobić w sklepie obok, w aucie radyjko jakieś randomowe - rozmowa redaktora z jakąś kobietą o miłym głosie w sprawie LGTBQRTZ+ czy coś....że jesteśmy gdzieś pomiędzy Wanuatu a Korea Północna w kwestii tolerancji.
Temat walkowany setki razy i tu na wykopie.
Dzwoni słuchaczka i zaczyna wywod:

"Jestem Kobietą ale przedewszystkim feministka"

Jakby mi ktoś wędzona makrela przez ryj przejechał się otrzeźwilem, o ho, będzie grubo .. i się nie pomyliłem

"Jestem heteroseksualna ale moje koleżanki lezbijki, ale tylko koleżanki, bo ja to nie tego, ten, ja hetero Jestem, one mi tylko powiedziały a że są kobietami a ja feministka to...."

Zabrakło tylko żeby na dzieciątko Jezus przysięgała że chłopów woli.

"Środowisko LGTBQ+ jest niespójne i samo sobie szkodzi a przedewszystkim szkodzi kobietom, to znaczy nie mi, tylko tym no, lezbijkom.
Transeksualni mężczyźni orientacji homoseksualnej domagają się aby homoseksualne kobiety się z nimi umawiały, trzeba tego zakazać"

Redaktor zaniemówił, cisza w studiu, ja zjechałem na pobocze bo mnie szczęka opadła na hamulec

Pytanie redaktora : "Dlaczego ktokolwiek mialby komukolwiek nakazywać albo zakazywać czegoś?"

Bidulka z 5 minut próbowała wybrnąć ale nie udało się, jedynie zdradziła swój ból: homoseksualną kobietą może wziąść ślub z transeksualnym mężczyzna czującym się kobietą i preferującym kobiety a dwie lezbijki już nie.

Musiałem zapalić po tym wszystkim na uspokojenie.
Ludzie działający na rzecz LGTBQ+ powinni skalpowac społecznie takich z tyłka adwokatów sprawy. Tworzy to jeszcze większy zamęt.

#teczowepaski #lgtb #feministkifeministka #feminizm
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@elf_pszeniczny

1. Lezbijka orientuje się na kobiety
2. Transeksualny Mężczyzna czuje się kobietą
3. Transseksualny Mężczyzna czujący się kobietą będąc homoseksualista orientuje się na kobiety
4. T żąda aby L się z nimi
  • Odpowiedz
przedewszystkim

Lezbijka

@Afropolon: Przepraszam za zwracanie uwagi, ale trochę to bije po oczach. Napisałeś oba słowa przynajmniej 2 razy w taki sposób, więc nie były to przypadkowe błędy. Przede wszystkim, lesbijka.
  • Odpowiedz
@Afropolon: No generalnie nie powinno się ludziom zakazywać, jeżeli tacy się urodzili. Nawet adopcja dzieci przez pary homo nie jest taka zła, jak się zastanowić, a jedynym problemem w tym jest ich szkalowanie, przez przeciwników tego. Bo gdyby dla każdego byłoby normą, że są tacy ludzie, takie dzieci nie byłyby by wysmiewane. Zresztą mniejsza o to. Lepiej dziecku będzie z u opiekuńczych rodziców homo, z dobrymi zarobkami, niż u jakiejś
  • Odpowiedz