Aktywne Wpisy
brednyk +115
Dlaczego Konfederacji rośnie i czego oczekuje wyborca:
- nie chcą dyskursu UE
- chcą jeździć samochodami spalinowymi i jeść mięso oraz nabiał w takich ilościach jakie chcą
- nie chcą być niewolnikiem ani tych z zachodu, ani tych ze wschodu ani tych zza oceanu
- chcą równego prawa i traktowania dla wszystkich Polaków i imigrantów
- nadęta biurokracja to przeszkoda dla obywatela
- podatki mają być niskie ale przede wszystkim proste, nieskomplikowane
- nie chcą dyskursu UE
- chcą jeździć samochodami spalinowymi i jeść mięso oraz nabiał w takich ilościach jakie chcą
- nie chcą być niewolnikiem ani tych z zachodu, ani tych ze wschodu ani tych zza oceanu
- chcą równego prawa i traktowania dla wszystkich Polaków i imigrantów
- nadęta biurokracja to przeszkoda dla obywatela
- podatki mają być niskie ale przede wszystkim proste, nieskomplikowane
kopek +53
U nas w firmie jest tak że jak mamy problem z komputerem lub drukarką to musimy wysłać zlecenie w systemie.
Kiedyś też było tak, że na każdym pustym biurku jak ktoś odchodził z pracy zostawał komputer, od covidu zrobili tak że jak ktoś odchodzi to komputer zabierają do magazynu.
I dzisiaj nastał ten dzień że zmieniam dział, przesiadam się z innego piętra na inne.
Przed covidem bym spokojnie sobie usiadł w nowym
Kiedyś też było tak, że na każdym pustym biurku jak ktoś odchodził z pracy zostawał komputer, od covidu zrobili tak że jak ktoś odchodzi to komputer zabierają do magazynu.
I dzisiaj nastał ten dzień że zmieniam dział, przesiadam się z innego piętra na inne.
Przed covidem bym spokojnie sobie usiadł w nowym
Mirki stało się. Trzeba było podjąć decyzję. Choć pewnie większość pije więcej niż ja piłem ale słaba wola i brak opamiętania sprawiło, że wybrałem ten krok.
Jest wszywka, trzeba wziąć się za siebie, za rodzinę.
Ty naprawdę wierzysz w to co piszesz, pomimo braku naukowego potwierdzenia?
http://www.watoday.com.au/national/call-for-testing-on-smart-drugs-20091002-gf8t.html
Oraz podawanie go na oddziałach odwykowych:
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/12809069/
więc czas przestać #!$%@?ć, bo już nie umiem użyć innych słów
Komentarz usunięty przez moderatora
Pierwszy artykuł mówi o delirium. Powtarzam, delirium. Delirium masz na odwykach? Jakby tego było mało, badanie stare i na 193 osobach. Ale najważniejszs jest to, że mówi o delirium.
A drugi artykuł mówi o tych Twoich studentach medycyny? Czytałeś go w ogóle?
Znowu pudło, próbuj dalej.
Swojego czasu, był giga hype na tzw. smart drugs. Powstawały nawet sklepy, które oferowały różne warianty nie tylko racetamów, ale jakichś leków, które rzekomo opracowywało ZSRR.
Kiedyś zapytałem w aptece o cholinę, aptekarka powiedziała że
Komentarz usunięty przez autora
Dopiero zaczynam tą drogę.