Aktywne Wpisy

drapibroda +317
Chwalipost ❤️ zaskakująco mało bolesny zabieg jak na oczekiwania. Jeśli masz pytania odnośnie procedury oddania szpiku, bądź sam/sama w niej jesteś i szukasz odpowiedzi jak ja kiedyś - zapraszam do kontaktu 😃
#dkms #czujedobrzeczlowiek #chwalesie
#dkms #czujedobrzeczlowiek #chwalesie
źródło: temp_file5205286393594820831
Pobierz
Lukiak +41
Czy one k---a nie mogę założyć normalnych spodni na te siłownię? Człowiek sobie ćwiczy i się nie może skupić bo ci jedna z drugą dupsko wypina... Kiedyś też tak było czy teraz moda nastała na te wrzynające się w dupska legginsy?
#bekazrozowychpaskow
#bekazrozowychpaskow
źródło: 1000017463
Pobierz

No i wychodzi elegancko. Ale mam kredyt w MIllenium i bank twierdzi, ze przy nadpłacie w pierwszej kolejności rozlicza nadpłatę na swoje odsetki a nie na mój kapitał. W takiej sytuacji kompletnie nie opłaca mi się nadpłacać.
Czy taki sposób rozliczania nadpłaty prze bak jest zgody z wykładnią prawa?
#kredythipoteczny #finanse #kredyt
@FargyssSterym: Tak.
źródło: comment_1650970707QPKTIDYRaF5hTGRI2uRGoF.jpg
PobierzDziś nadpłacasz 2000 zł, idzie na odsetki, ale jutro przez to, że dziś nadpłaciłeś nie będzie tych 2000 zł odsetek w racie, tylko cała to będzie 2500 zł kapitał, czyli tu będzie odjęte
No i WIBOR zaczął spadać, wiec szyba reklamacja takiego zapisu w umowie z powołaniem się na opinię UOKiK i bank zrobił aneks do umowy usuwajacy ten zapis. Teraz oczywiście to bez znaczenia ale parę miesięcy miałem niższą rate.
Jeszcze pytanko,
Czyli mimo tego, że nalicza się najpierw na poczet odsetek a w następnej racie wchodzi na kapitał to czy mogę sugerować się wynikami z tego kalkulatora poniżej:?
https://blogkredytowy.pl/nasze-kalkulatory/kalkulator-nadplaty/
@FargyssSterym: Tak.