Chwalipost ❤️ zaskakująco mało bolesny zabieg jak na oczekiwania. Jeśli masz pytania odnośnie procedury oddania szpiku, bądź sam/sama w niej jesteś i szukasz odpowiedzi jak ja kiedyś - zapraszam do kontaktu 😃 #dkms #czujedobrzeczlowiek #chwalesie
@Radus krok 1. W jednej chwili dostałam SMS i maila, za chwilę zadzwonił telefon. 2. Pierwsze co poprosili mnie o wypełnienie dluuuugiej ankiety medycznej i umówili się na rozmowę telefoniczną żeby omówić jej wyniki, czy nie ma wstępnych przeciwskazań 3. Nie było, więc dostałam skierowanie na badania potwierdzające zgodność + wirusy 4. Zdałam je, ale później napisali ze musze trochę poczekać. No to czekałam 5. Poprosili o stawienie się na badania, już takie dokładniejsze (rtg
@e47d8g46 wiem, czytałam twoje posty jak i w ogóle cały tag. Mi to bardzo pomogło i stwierdziłam że dołożę cegiełkę, może dodając komuś w takiej samej sytuacji otuchy. I gratulacje dobry człowieku!
@n0xx właśnie w komentarzach wyżej napisałam wszystko punkt po punkcie, jak masz jakieś dodatkowe pytania to wal śmiało, postaram się odpowiedzieć na każde :)
@drapibroda: a jak sie zapisywałaś do rejestru dawców? Ja kiedyś wypełniłem jakąś ankiete w autobusie gdzie pobierali krew, ale nie mam pojęcia czy mnie zapisali w koncu czy nie. Da sie to jakos sprawdzic?
@grzmik no właśnie niestety nie można. A szkoda, bo myślę że faktycznie noszenie tego wszędzie wymaga chociażby miejsca w kieszeni i głowy na karku :D Co do pierwszego pytania to wybacz ale nie rozumiem xd to pewnie jakiś gejmerski slang 😃
Mega udany debiut, nie mogłem zrobić nic lepiej, nie mogłem być tego dnia wyżej, sprawiedliwie oceniony. Życiowa forma, waga 6kg większa niż 1,5 roku temu, czyli 4kg czystej masy mięśniowej dobudowane rocznie uśredniając.
#dkms #czujedobrzeczlowiek #chwalesie
źródło: temp_file5205286393594820831
Pobierz2. Pierwsze co poprosili mnie o wypełnienie dluuuugiej ankiety medycznej i umówili się na rozmowę telefoniczną żeby omówić jej wyniki, czy nie ma wstępnych przeciwskazań
3. Nie było, więc dostałam skierowanie na badania potwierdzające zgodność + wirusy
4. Zdałam je, ale później napisali ze musze trochę poczekać. No to czekałam
5. Poprosili o stawienie się na badania, już takie dokładniejsze (rtg
Będziesz j---ć stare baby w kolejce do lekarza?
źródło: temp_file2150271271244165629
PobierzCo do pierwszego pytania to wybacz ale nie rozumiem xd to pewnie jakiś gejmerski slang 😃