Wpis z mikrobloga

• 255
@Radus krok 1. W jednej chwili dostałam SMS i maila, za chwilę zadzwonił telefon.
2. Pierwsze co poprosili mnie o wypełnienie dluuuugiej ankiety medycznej i umówili się na rozmowę telefoniczną żeby omówić jej wyniki, czy nie ma wstępnych przeciwskazań
3. Nie było, więc dostałam skierowanie na badania potwierdzające zgodność + wirusy
4. Zdałam je, ale później napisali ze musze trochę poczekać. No to czekałam
5. Poprosili o stawienie się na badania, już takie dokładniejsze (rtg
  • Odpowiedz
  • 8
@e47d8g46 wiem, czytałam twoje posty jak i w ogóle cały tag. Mi to bardzo pomogło i stwierdziłam że dołożę cegiełkę, może dodając komuś w takiej samej sytuacji otuchy. I gratulacje dobry człowieku!
  • Odpowiedz
  • 1
@n0xx właśnie w komentarzach wyżej napisałam wszystko punkt po punkcie, jak masz jakieś dodatkowe pytania to wal śmiało, postaram się odpowiedzieć na każde :)
  • Odpowiedz
@drapibroda: a jak sie zapisywałaś do rejestru dawców? Ja kiedyś wypełniłem jakąś ankiete w autobusie gdzie pobierali krew, ale nie mam pojęcia czy mnie zapisali w koncu czy nie. Da sie to jakos sprawdzic?
  • Odpowiedz
  • 1
@grzmik no właśnie niestety nie można. A szkoda, bo myślę że faktycznie noszenie tego wszędzie wymaga chociażby miejsca w kieszeni i głowy na karku :D
Co do pierwszego pytania to wybacz ale nie rozumiem xd to pewnie jakiś gejmerski slang 😃
  • Odpowiedz