Czy one k---a nie mogę założyć normalnych spodni na te siłownię? Człowiek sobie ćwiczy i się nie może skupić bo ci jedna z drugą dupsko wypina... Kiedyś też tak było czy teraz moda nastała na te wrzynające się w dupska legginsy?
@miedzynamiklockarzami bo moze nie robisz cwiczen w ktorych by mogly ograniczac, ja tez cwicze w dresach? ale jak robie nogi to w leginsach a dresach to w ogole bez porownania
@Lukiak: jak ja cwicze ostro to mi zawsze stoi jak naprezona tromba slonia. I bylem w leginsach na mokotowie i mnie wyprosili. teraz zawsze w dresach chodze lub zawijam na plecy jak waz strazacki.
@Lukiak zawsze tak było. Jak zaczynałem z 18 lat temu już wtedy miałem bekę że one tam chodzą dla atencji a nie ćwiczyć. Co druga w pełnym makijażu, zrobione włosy, wypsikane i oczywiście jak najbardziej obcisłe spodnie. Teraz jest jeszcze gorzej bo latają z telefonami i się nagrywają.
@saintie to gadanie o wygodzie to banał, żeby mieć wytłumaczenie. Gdyby taka różnica była to faceci sportowcy by występowali też w samych
@Catmmando: ja robię nawet w jeansach. Bez problemu znajdziesz dresy które nie ograniczają zakresu xd co nie zmienia faktu że każdy sobie może nosić na siłce i poza nią co tylko chce
@sayanek: Kocham argument z legginsami. Szczerze, to mógłbym go w 100% kupić, bo pewnie wygodniejsze są niż dresy, szczególnie że one częściej ćwiczą dół, ale nikt mi nie wmówi, że to nie dla atencji, kiedy teraz połowa z nich przychodzi w leginach push up od gym glamoura XD
A najlepsze jest, jak mają te legginsy push up ale chodzi na siłkę od pół roku i cierpi na płasko dupie i
Dostałam pracę (。◕‿‿◕。) Rok temu zarabiałam ledwie 3000 zł mimo że biegałam z jednego miejsca do drugiego. Od jakiegoś czasu jest 5000 zł a od maja będzie prawie 7000 zl乁(♥ʖ̯♥)ㄏ Może dla innych to niewiele ale dla mnie to duży postęp.
podoba mi się na tym windows 11 że jak się zawiesi explorator plików i się go ubije przez task manager bo nic innego nie da rady zrobić to wtedy znika pasek zadań, menu start, pulpit i wszystko
#bekazrozowychpaskow
źródło: 1000017463
Pobierz@saintie to gadanie o wygodzie to banał, żeby mieć wytłumaczenie. Gdyby taka różnica była to faceci sportowcy by występowali też w samych
@Catmmando: ja robię nawet w jeansach. Bez problemu znajdziesz dresy które nie ograniczają zakresu xd co nie zmienia faktu że każdy sobie może nosić na siłce i poza nią co tylko chce
@Lukiak: zwal sobie przed treningiem to będzie łatwiej skupienie utrzymać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Norma i od zawsze tak było.
15 lat temu bylem trenerem. Przychodziła jedna 18 której natura nie poskąpiła jedności to pół silowni chłopa tupało jak robiła przysiady.
Po prostu nie gap sie, nie dawaj im
A najlepsze jest, jak mają te legginsy push up ale chodzi na siłkę od pół roku i cierpi na płasko dupie i
źródło: IMG_2753
Pobierz