Wpis z mikrobloga

Czy one k---a nie mogę założyć normalnych spodni na te siłownię? Człowiek sobie ćwiczy i się nie może skupić bo ci jedna z drugą dupsko wypina... Kiedyś też tak było czy teraz moda nastała na te wrzynające się w dupska legginsy?

#bekazrozowychpaskow
Lukiak - Czy one k---a nie mogę założyć normalnych spodni na te siłownię? Człowiek so...

źródło: 1000017463

Pobierz
  • 60
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lukiak: załóż takie same różowe leginsy i daj tym dziewczynom nauczkę. Niech też szukają miejsca na siłce gdzie oczy podziać( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Lukiak: jak ja cwicze ostro to mi zawsze stoi jak naprezona tromba slonia. I bylem w leginsach na mokotowie i mnie wyprosili. teraz zawsze w dresach chodze lub zawijam na plecy jak waz strazacki.
  • Odpowiedz
  • 470
@Lukiak zawsze tak było. Jak zaczynałem z 18 lat temu już wtedy miałem bekę że one tam chodzą dla atencji a nie ćwiczyć. Co druga w pełnym makijażu, zrobione włosy, wypsikane i oczywiście jak najbardziej obcisłe spodnie. Teraz jest jeszcze gorzej bo latają z telefonami i się nagrywają.

@saintie to gadanie o wygodzie to banał, żeby mieć wytłumaczenie. Gdyby taka różnica była to faceci sportowcy by występowali też w samych
  • Odpowiedz
a robisz szpagaty?

@Catmmando: ja robię nawet w jeansach. Bez problemu znajdziesz dresy które nie ograniczają zakresu xd co nie zmienia faktu że każdy sobie może nosić na siłce i poza nią co tylko chce
  • Odpowiedz
Człowiek sobie ćwiczy i się nie może skupić bo ci jedna z drugą dupsko wypina...

@Lukiak: zwal sobie przed treningiem to będzie łatwiej skupienie utrzymać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Lukiak
Norma i od zawsze tak było.

15 lat temu bylem trenerem. Przychodziła jedna 18 której natura nie poskąpiła jedności to pół silowni chłopa tupało jak robiła przysiady.

Po prostu nie gap sie, nie dawaj im
  • Odpowiedz
@sayanek: Kocham argument z legginsami. Szczerze, to mógłbym go w 100% kupić, bo pewnie wygodniejsze są niż dresy, szczególnie że one częściej ćwiczą dół, ale nikt mi nie wmówi, że to nie dla atencji, kiedy teraz połowa z nich przychodzi w leginach push up od gym glamoura XD

A najlepsze jest, jak mają te legginsy push up ale chodzi na siłkę od pół roku i cierpi na płasko dupie i
stanleymorison - @sayanek: Kocham argument z legginsami. Szczerze, to mógłbym go w 10...

źródło: IMG_2753

Pobierz
  • Odpowiedz