Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +906
Widzę na wykopie częste posty o budowie taniego domu, więc podpowiem Wam z doświadczenia, co robić, by nie skończyć z domem za 1,000,000 (albo 6000 zł/m^2 do deweloperskiego), a jednocześnie sensownym, z którego będziesz zadowolony:
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
krucjan +15
Czasem se myślę, że to w sumie jest p----------e, że udało mi się dojść do zżerania takich porcji, a jak sobie myślę, że są jeszcze zawodnicy, co potrafią zjeść 2x tyle jeszcze to w ogóle mózg staje. Nie wyobrażam sobie, że kiedyś będę w stanie osiągnąć taki poziom, ale z drugiej strony rok temu też sobie nie wyobrażałem, że dzisiaj będę w stanie zjeść tyle co zjadam. Czas pokaże.
#jedzzkrucjanem
#jedzzkrucjanem
Kupiłem dziecku książkę. W Lidlu.
Miało być 100 historii niezwykłych Polek, a w środku jest co najmniej 3 facetów. Czuję się oszukany.
jak ktokolwiek ma nasladowac ochojska czy owsiaka? to jest mozliwe zeby ich nasladowac bez wsparcia ich sponsorow?
to juz nie wnikam ile dziecko ma lat ale chyba nawet dziecko potrafi pojac ze wszystko kosztuje pieniadze, ze dzieki pieniadzom sie mowi o tych ludziach, ze ich dzialania sa sponsorowane, ze oni to robia za pieniadze a nie z checi pomagania komukolwiek
oczywiscie ze oni
Kwestii sponsoringu i PR nie poruszaliśmy ;) Koncepcja pieniędzy jest jej znana, ale chyba raczej na poziomie robienia zakupów w sklepie, a nie lobbowania czy sponsorowania. To jednak dość abstrakcyjna koncepcja jak na 6-latkę.
@DJArmani: jednak ochojska ma
Lempart. XDDD
Jej osiągnięcia:
- pogłębianie
Komentarz usunięty przez autora
Mysle ze znalazloby sie ich dosc sporo tylko wydawcy i autorowi ksiazki bardziej zalezy na praniu mozgow mlodych dzieci i propagandzie niz na przedstawianiu owych historii naprawde.
@DJArmani: w sumie sama autorka - Sylwia Chutnik - to potwierdza ;)
@ApoIIyon: jeszcze sportsmenki ratują trochę sytuację ;)
@Oo-oO: mam otwarty umysł
@Oo-oO: książki regularnie kupujemy. I w sumie dobrze, że w takich biedronkach czy lidlach są pod ręką, bo pewnie trudniej byłoby mi się wybrać specjalnie do księgarni. Zamawianiem książek w necie zajmuje się głównie Różowa. Ja sam wolę czytać na Kindlu - nie ukrywam, że 99% książek kradnę z chomika. Ale zdarzyło mi się nawet zamówić wersje papierowe po przeczytaniu
Komentarz usunięty przez autora