Aktywne Wpisy

Anonek463 +74
I ludzie w komentarzach którzy chętnie podkreślają, że jeżdżą 20-letnimi śmietnikami.
Na pewno każdy z nich z wyboru jeździ starym autem zamiast nowym Audi. I wcale nie chodzi tu o zarobki czy samooszukiwanie się ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Nie zrozumcie mnie źle, sam mam 20-letni samochód, ale nie zmienia to faktu, że zdecydowanie
Na pewno każdy z nich z wyboru jeździ starym autem zamiast nowym Audi. I wcale nie chodzi tu o zarobki czy samooszukiwanie się ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Nie zrozumcie mnie źle, sam mam 20-letni samochód, ale nie zmienia to faktu, że zdecydowanie
źródło: image
Pobierz
Tdxd +56
Obowiązek obywatelski wypełniony
źródło: 1000036996
Pobierz

źródło: comment_16506122986YXVodKI6E8eCinwCQsnHs.jpg
PobierzTylko kamieniuje za murami miasta.
Mam nadzieję, że rozjaśmiłem parę spraw.
- to po co tłucze się dekalog i czytania ze starego testamentu
- reeeeeeeeeee
JHWH, ten pustynny demon, którego czcili koczownicy był niezłym psychopatą. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja wiem, wierzący odwalają różne fikołki, ale akurat ten podział ma sens.
@Jarem12: xD, ale jak nieskonczenie dobra, kochajaca, wszystko wiedzaca istota moze sie zmienic z surowego ale sprawiedliwego w milosiernego. xD co to za
A potem przyszli islamiści i stwierdzili, że sobie zrobią kolejne modyfikacje. Więc o ile każde z tych bóstw wywodzi się od tego pierwszego, to tak naprawdę są osobnymi konceptami, bo bardzo się różnią.
@Jarem12: ależ to absolutnie nie ma sensu. Albo Bóg jest jeden, doskonały, wszechmocny, albo nie jest bogiem biblijnym.