Aktywne Wpisy
bkwas +703
W dobie kryzysu dużo ludzi mających gówno pracę i marne możliwości zastanawia się "A MOŻE KIEROWCA CIĘŻARÓWKI?" - Jestem w stanie Wam trochę o tym opowiedzieć: Jakie koszty, jak to wszystko wygląda itd.
TLDR; Średnio potrzeba 7-10k zł, ok. 180godzin zajęć i jazd, dwa egzaminy państwowe by w ogóle zacząć. Nie bez powodu jest niedobór kierowców w firmach. Gdy pracujesz i chcesz to robić po godzinach całość może zająć lekko pół roku.
TLDR; Średnio potrzeba 7-10k zł, ok. 180godzin zajęć i jazd, dwa egzaminy państwowe by w ogóle zacząć. Nie bez powodu jest niedobór kierowców w firmach. Gdy pracujesz i chcesz to robić po godzinach całość może zająć lekko pół roku.
Taki wyglad niektorych z Was:
1. Badz max 4/10
2. Podbijaj do lasek 7/10 i powyzej
3. Za kazdym razem dostawaj kosza
4. Placz ze kobiety maja wymagania z kosmosu bo nie chca wiazac sie z kims znacznie od nich brzydszym
#blackpill #redpill #logikaniebieskichpaskow
1. Badz max 4/10
2. Podbijaj do lasek 7/10 i powyzej
3. Za kazdym razem dostawaj kosza
4. Placz ze kobiety maja wymagania z kosmosu bo nie chca wiazac sie z kims znacznie od nich brzydszym
#blackpill #redpill #logikaniebieskichpaskow
#ukraina
Komentarz usunięty przez moderatora
@Czekoladowymisio: A ja mam nadzieje że te produkty nie pochodzą z darmowej pomocy dla Ukrainców tylko zamiast potrzebującym za darmo, trafia do dystrybucji retail...
@niewiempoco: Przeciez tam pomoc jest głownie dla Ukrainców w Polsce i jest rozdzielana indywidualnie, a tu masz hurt.
Do tego polskie produkty sa od lat w Mołdawii pokazywali to jutuberzy na vlogach podróżniczych.
@Czekoladowymisio: Skad taka teza, że teraz zastepują? Już kilka lat temu takie zdjecia były wrzucane.
@szurszur: No jasne, ale przecież polskie produkty są na całym świecie, były i będą od Francji po Japonię. Tylko tu już to pokazane jakby w ..większej skali.
@niewiempoco: Ironizujesz, a wiedzy jak widze nie masz nawet podstawowej. Oczywiscie, ze polskie produkty sa obecne w niektorych krajach np. Rumunii a co za tym idzie w Mołdawii bo to jeden z kierunków ekspansji naszych producentów.
Zresztą prosze oto artykuł z tamtego roku, czyli miałem
@Slonik01, @Wypok123, @gupio, @czarnanoc, @genesis12, @Argony, @Nie-mam, @ProAero
Komentarz usunięty przez autora
@szurszur: Jednego czego zawsze unikam w Internetach to stwierdzenia komuś że się nie zna i nie ma żadnej wiedzy nawet go nie
https://mlekovita.com.pl/pl/aktualnosci/wydarzenia/az-16-zakladow-produkcyjnych-w-grupie-mlekovita
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora