Aktywne Wpisy

open_or_die +2294
Moja wieś nie zawiodła xD
Na 330 mieszkańców tylko 1 osoba oddała głos na kandydata z listy KO i bylem to ja xD
#wybory
Na 330 mieszkańców tylko 1 osoba oddała głos na kandydata z listy KO i bylem to ja xD
#wybory

tobaccotobacco +867
#wybory
Czapki z głów dla pracowni Ipsos, której exit poll niewiele się różni od obecnych wyników (piszę te słowa, gdy podliczonych zostało ponad 95% głosów). Dzięki ich rzetelnej robocie uniknęliśmy takiego festiwalu #!$%@?, jaki zafundowała Słowacji pracownia Focus raptem parę tygodni temu.
Czapki z głów dla pracowni Ipsos, której exit poll niewiele się różni od obecnych wyników (piszę te słowa, gdy podliczonych zostało ponad 95% głosów). Dzięki ich rzetelnej robocie uniknęliśmy takiego festiwalu #!$%@?, jaki zafundowała Słowacji pracownia Focus raptem parę tygodni temu.

Nie pali, nie pije, nie bierze narkotyków, lubi aktywność na świeżym powietrzu, a w dodatku jest inteligentna, ma ładny głos i jest urodziwa.
Trzymajcie kciuki. Może w przyszłym tygodniu się pierwszy raz spotkamy na jakieś lody albo herbatkę.
#zwiazki #rozowepaski
@Szczesliwy_chlopiec_z_GULAGU: xddddddDDDDD
Chłop już w głowie ślub widzi, śmiechu warte
Zdajesz sobie sprawę, że ona pisze z 10 na raz i prawdopodobnie juz jutro ktoś ją będzie peklował?
Gwarantuję Ci, że #!$%@? będzie z Twojego spotkania bo jesteś miękką romantyczną pipką, poczekajmy parę dni i przyjdziesz tu przyznać mi rację xD dla takich gościa jak ty nie ma już miejsca na obecnym rynku matrymonialnym
@Szczesliwy_chlopiec_z_GULAGU: spotkaj się, przeruchajcie się parę razy i dopiero wtedy opowiadaj jaka to ona jest zajebista a nie sobie w głowie tworzysz jakiś kosmiczny obraz dupy, której na oczy nie widziałeś xD
Jako facet musisz robić chooj wie co i ostro pajacowac do 1000 żeby 1 dała szansę
U kobiety miłość rzeczywiście przychodzi ale nawet kilka razy dziennie dostaje propozycje ruchania