Aktywne Wpisy
Niedoszly_Doomer +327
Dałem kosza lasce z tindera która twierdziła że jestem zaborczy i insecure jeśli nie zgadzam się na "kolegów" będąc w związku. Od tego czasu minął miesiąc a ona zdążyła sobie znaleźć z którym weszła w związek i go zdradziła XD Trzymajcie się panowie w tym k--------u
#rozowypasek #logikarozowychpaskow #zwiazki #tinder
#rozowypasek #logikarozowychpaskow #zwiazki #tinder
wonsisko +88
top 1 wkurzających atencjuszek na mirko uważających, że jak ktoś na ciebie spojrzy na ulicy, to już molestowanie
Co to znaczy, że facet musi mieć "to coś"?
Co nie rusz na kolejnym profilu kobiety czy to na Tinderze, sympatii czy jakiejkolwiek innej apce randkowej w opisie widnieje informacja aby facet "miał to coś".
Więc pytam drogie różowe paski, ale niebieskie również: jak byście zdefiniowali "to coś"?
Bo jeśli napiszę, że dla kobiet oznacza to wzrost, umięśnienie i bujną fryzurę to będzie to woda na płyn dla przegrywów, ale gdy napiszę, że "to coś" oznacza zdobycie wykształcenia, dobre zarobki i radzenie sobie w życiu to będzie to woda dla młyn dla kobiet i przegrywy nie będą miały pola manewru, i ogólnie powstanie gównoburza.
Więc zwracam się do wszystkich o podanie własnej definicji "tego czegoś" a nie chowania się "jak go zobaczę i poznam to będę wiedziała, że to on".
Pytam o konkretne cechy faceta, bez owijania w bawełnę.
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #przegryw #blackpill
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #625ad74aed0d2e55b1eb12a0
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Przekaż darowiznę
Komentarz usunięty przez moderatora
Też kiedyś tak myślałem. Ale życie mnie nauczyło że to po prostu bzdury.
Jeśli podobam się jakiejś dziewczynie wizualnie to bardzo łatwo
Dlatego danej kobiecie wydaje się że ten gość jestem jakiś wyjątkowy bo po prostu jej mózg ocenił go jako najbardziej wartościowego genetycznie.
Podobnie mają mężczyźni gdy zakochują się w jakiejś dziewczynie i wydaje im się że ona jest wyjątkowa i inna
Ja nie próbuję wmawiać mężczyznom, jak u nich to przebiega
Co do singla to się zgodzę a co do drugiego to bym cię wyśmiał ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
@moll:
A ja po prostu przeczytałem kilkaset książek do psychologii i regularne rozmawiam o różnych tematach z psychoterapeutami którzy zazwyczaj przyznają mi rację.
Poza tym atakujesz mnie, a ja cię nie zaatakowałem. Nie będę pisał o czym to świadczy ale chce zakończyć tą dyskusję.
Typowy babski potocznie zwany shit test czyli uderzenie mężczyzny w zwykle wrażliwy punkt jakim jest powodzenie u płci przeciwnej.
Podobnie jakbym nazwał cię brzydką lub starą.
To to samo chamskie uderzenie w człowieka którego nie znasz.
Nigdy nie miałeś tak, że pomimo tego, że dana kobieta była dla ciebie atrakcyjna, to zdawałeś sobie sprawę z tego, że w otoczeniu są atrakcyjniejsze, a mimo to nadal wybierałeś tamtą, bo coś cię do niej ciągnęło?
Autor w poście pisze:
-przystojny CHAD
-wygadany, elokwentny
-inteligentny
-szanowany
U mężczyzn to tak nie działa.
Męczyzna nie rodzi dzieci więc jemu wszystko jedno z kim się rozmnaża gdyż praktycznie nie ponosi kosztów reprodukcyjnych. A tutaj jeszcze wchodzi paradoks bo meczynie bardziej może podobać się kobieta mniej atrakcyjna bo tym samym zmniejsza ryzyko że zainteresuje się nią
na 100% w pierwszej kolejności chodzi o oczy według mnie.
Zawsze tak było i będzie. Atrakcyjność partnera kobiety świadczy o "wartości" tej kobiety.
Poza tym gość który jest znany i lubiany, ma zazwyczaj wysoką pozycję w grupie czyli tzw mityczny samiec alfa