Wpis z mikrobloga

Brak bezpośredniego statementu od Ojca, że
"Opublikuje archiwa w tym momencie" lub "Nie opublikuje tych archiwów nigdy" jest dziwny.
Jakby wszyscy bali się napisać do niego na maila w tej sprawie.

Nie widzę innego powodu dla którego ta szopka dalej się odbywa.
@deodendron: Przecież to jest klasyczny Makuła. Nie chce mu się o tym myśleć nawet ani za to zabierać. Po co ma się za to zabierać jak mu to nic bezpośrednio nie daje ani nic mu nie grozi za olewanie. Jak on nawet jak z kimś na coś umowę podpisze za pieniądze to też prawie zapomina i chce olać XD Może kary umowne go delikatnie motywują do zrobienia czegoś ( ͡°
@nowiutki ależ oczywiście, taka zawartość jakie pieniądze. Mimo wszystko chciałbym zobaczyć większe napracowanie. Może jakby sam Maciej robił materiały, to by miał większa oglądalność.
@nowiutki: @SiDi:
Spoko spoko Ksentofon ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dla mnie najlepiej byłoby jakby Makuła zostawił sobie Strumienie z Ruczaju do strimowania i nic tam nie wrzucał, nic nie usuwał. Po prostu zostawił je tak jak inne swoje kanały, martwe, w niezbrukanym przez osoby trzecie stanie XD

A @KevinosD robi świetne materiały w idealnej formie, od społeczności dla społeczności i przede wszystkim na swoim kanale -
@nowiutki: z tej tuby to kasa nie jest znów aż taka słaba jak na poziom kanału Macieja, jakby się tam znalazły materiały z napracowałem to pewnie nie musiałbym włączać donejtow.
@blamedrop: No ostatnio widzę ze ma donejty na strimach odpalone często. Pewnie gdyby przyłożył się bardziej do kanału to by nie musiał ( ͡° ͜ʖ ͡°) Teraz z takim kontenerem miesięcznie jest tam 1-1,2k.
@schriker: A ok, bo napisałeś „musiałbym”.

Piszesz o donejtach które Makuła zbiera czysto na siebie, na swojego PejPala.

A co do tego ile youtube.com/user/StrumienieZRuczaju zarabiają, to z tego co rozumiem to Wonziu całość przeznacza na wypłatę wynagrodzenia swojemu pracownikowi - Ksentofonowi XD

Ogólnie to on pewnie jeszcze dokłada do tego biznesu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Aokx: Nie napisałem, że jest niski. Ciężko mi nawet określić co to za poziom.

To jest po prostu taki boomerski, upośledzony styl tego autora.
Dla mnie jest to żenująco-męcząco-beznadziejne.
Ponownie - jakby wrzucał to na swój kanał to #!$%@? - cokolwiek.
„Fajnie, fajnie” że jakiś gość się bawi w filmiki, ale wrzuca to na kanał kojarzony z Makułą i jeszcze bierze za to pieniądze XD
Nie żeby stare materiały Makuły