Aktywne Wpisy
Math3o +3
Cześć, kto chce się zabawić i zgadnie na jaką kwotę naprawy dostałem kosztorys od compensy. Bmw f11 2k13
#odszkodowanie #szkoda #bmw #stluczka #ubezpieczenia
#odszkodowanie #szkoda #bmw #stluczka #ubezpieczenia
źródło: 1000012656
Pobierz
Czypsy +10
#perfumy co na skurce?
Ja dzisiaj zarzuciłem Bentley for men Absolute, nie ma jeszcze 10 a już 3 kobitki powiedziały, że zajebiście męsko pachnę. Także polecam tego nieoczywistego zawodnika.
Ja dzisiaj zarzuciłem Bentley for men Absolute, nie ma jeszcze 10 a już 3 kobitki powiedziały, że zajebiście męsko pachnę. Także polecam tego nieoczywistego zawodnika.
źródło: Screenshot 2026-02-25 at 09.49.38
Pobierz

#wonziu
źródło: comment_16501490810SE3YRzuaGs7mPaBnxSdFI.jpg
Pobierz"Opublikuje archiwa w tym momencie" lub "Nie opublikuje tych archiwów nigdy" jest dziwny.
Jakby wszyscy bali się napisać do niego na maila w tej sprawie.
Nie widzę innego powodu dla którego ta szopka dalej się odbywa.
Spoko spoko Ksentofon ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dla mnie najlepiej byłoby jakby Makuła zostawił sobie Strumienie z Ruczaju do strimowania i nic tam nie wrzucał, nic nie usuwał. Po prostu zostawił je tak jak inne swoje kanały, martwe, w niezbrukanym przez osoby trzecie stanie XD
A @KevinosD robi świetne materiały w idealnej formie, od społeczności dla społeczności i przede wszystkim
https://www.youtube.com/c/Kevinosd/videos
Takich kanałów/osób było i jest sporo, ale to obecnie najlepsze i aktualne
Piszesz o donejtach które Makuła zbiera czysto na siebie, na swojego PejPala.
A co do tego ile
youtube.com/user/StrumienieZRuczajuzarabiają, to z tego co rozumiem to Wonziu całość przeznacza na wypłatę wynagrodzenia swojemu pracownikowi - Ksentofonowi XDOgólnie to on pewnie jeszcze dokłada do tego biznesu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To jest po prostu taki boomerski, upośledzony styl tego autora.
Dla mnie jest to żenująco-męcząco-beznadziejne.
Ponownie - jakby wrzucał to na swój kanał to w------e - cokolwiek.
„Fajnie, fajnie” że jakiś gość się bawi w filmiki, ale wrzuca to na kanał kojarzony z Makułą i jeszcze bierze za
Spoko rozumiem, to nic złego XD
Wiem, że się za bardzo wczuwam.
Ale po tych kilkunastu latach życia z Makułą jakoś mnie to boli i się produkuję.
Takie tam #problemypierwszegoswiata ¯\_(ツ)_/¯
źródło: comment_1650325689qn9GlE8Fgme3BM1LCsyndr.jpg
Pobierz