Aktywne Wpisy
Borealny +37
Jezu, jak mnie niemiłosiernie #!$%@? revanced ostatnio. Raz ten youtube działa, a raz nie. Już myślałem że obejdzie się bez instalacji bo wieczorem zaczęło działać, ale znowu będę musiał fikoły #!$%@?ć i instalować masę apek, srapek i emulatorów bo jakiś żyd korbą kręci w ameryce i mi youtuba nie da normalnie obejrzeć bez reklam.
#revanced #youtube ##!$%@?
#revanced #youtube ##!$%@?
LuckyStrike +5
Tyle zainstaluje się publicznych ładowarek do samochodów w Chinach vs reszta świata xD
#motoryzacja #chiny #tosachiny
#motoryzacja #chiny #tosachiny
#wonziu
"Opublikuje archiwa w tym momencie" lub "Nie opublikuje tych archiwów nigdy" jest dziwny.
Jakby wszyscy bali się napisać do niego na maila w tej sprawie.
Nie widzę innego powodu dla którego ta szopka dalej się odbywa.
Spoko spoko Ksentofon ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dla mnie najlepiej byłoby jakby Makuła zostawił sobie Strumienie z Ruczaju do strimowania i nic tam nie wrzucał, nic nie usuwał. Po prostu zostawił je tak jak inne swoje kanały, martwe, w niezbrukanym przez osoby trzecie stanie XD
A @KevinosD robi świetne materiały w idealnej formie, od społeczności dla społeczności i przede wszystkim na swoim kanale -
https://www.youtube.com/c/Kevinosd/videos
Takich kanałów/osób było i jest sporo, ale to obecnie najlepsze i aktualne źródło.
@schriker:
Thonk?
Piszesz o donejtach które Makuła zbiera czysto na siebie, na swojego PejPala.
A co do tego ile
youtube.com/user/StrumienieZRuczaju
zarabiają, to z tego co rozumiem to Wonziu całość przeznacza na wypłatę wynagrodzenia swojemu pracownikowi - Ksentofonowi XDOgólnie to on pewnie jeszcze dokłada do tego biznesu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To jest po prostu taki boomerski, upośledzony styl tego autora.
Dla mnie jest to żenująco-męcząco-beznadziejne.
Ponownie - jakby wrzucał to na swój kanał to #!$%@? - cokolwiek.
„Fajnie, fajnie” że jakiś gość się bawi w filmiki, ale wrzuca to na kanał kojarzony z Makułą i jeszcze bierze za to pieniądze XD
Nie żeby stare materiały Makuły
Spoko rozumiem, to nic złego XD
Wiem, że się za bardzo wczuwam.
Ale po tych kilkunastu latach życia z Makułą jakoś mnie to boli i się produkuję.
Takie tam #problemypierwszegoswiata ¯\_(ツ)_/¯