Aktywne Wpisy

vartan +103
Zauważyłem, że masa ludzi ma srakę w dzień wypłaty. Czekają jak na gwoździach, bo MUSI dziś wpłynąć.
Moja szwagierka np. nie chce zmieniać konta na bank poza lokalnym spółdzielczym, bo jej koleżanki dostają w ten sposób wypłatę dzień później.
Serio tak wiele osób nie na buforu nawet na 1-2 dni?
I ja nie piszę o tym, że pracodawca nie wypłaca w ogóle, tylko że po prostu z jakiegoś powodu wypłata przychodzi dzień później, a oni
Moja szwagierka np. nie chce zmieniać konta na bank poza lokalnym spółdzielczym, bo jej koleżanki dostają w ten sposób wypłatę dzień później.
Serio tak wiele osób nie na buforu nawet na 1-2 dni?
I ja nie piszę o tym, że pracodawca nie wypłaca w ogóle, tylko że po prostu z jakiegoś powodu wypłata przychodzi dzień później, a oni

splinter96 +108
jprdl xD
źródło: 1000009452
Pobierz

Mam sobie dwie tablice:
unsigned char array_one[] = { 0x2, 0x1, 0x1b, 0x7, 0x55, 0x0, 0x1c, 0x31, 0x0, 0x5, 0xc, 0x2, 0x31, 0x11 };unsigned char array_two[] = { 0x0 };W jaki sposób mogę połączyć je by na końcu arrayone znalazł się ten pojedynczy bajt z arraytwo? Znam sposób z strcat, ale zastanawiam się czy jest sposób, by nie tworzyć osobnej zmiennej array_three tylko by dołączyć tego bajta.
#programowanie #cpp #kiciochpyta
@LongWayHome: tak, ale w zależności od tego, gdzie ta tablica się znajduje, ryzykujesz nadpisanie innych danych lub zgwałcenie dostępu do pamięci.
Jeśli naprawdę chcesz pisać w C++ to użyj std::vector, który zrobi realokację za Ciebie.