Aktywne Wpisy

Startujemy z #rozdajo - do wygrania Racja Żywnościowa Seven Oceans - ta legitna, nie chińskie podróby z Aliexpress.
Data ważności oczywiście długa jak lista patologii w polskich przetargach.
Zasady udziału:
1. plusujesz ten wpis
Data ważności oczywiście długa jak lista patologii w polskich przetargach.
Zasady udziału:
1. plusujesz ten wpis
źródło: rozdajowykopkomzadarmo
Pobierz
gerwazy-oko +14

mam jednak problem z jej działaniem we współpracy z macbookiem pro 14" i monitorem dell 34" 3440x1440
macbook łączę ze stacją oczywiście za pomocą przewodu usb-c, natomiast jeśli stację połączę z monitorem poprzez:
- hdmi, to wtedy mam max rozdziałkę 1280x760
- displayport nie wykrywał podłączonego laptopa, po zainstalowaniu displaylink manager wykrywa mi, ale wydaje mi się że brakuje płynności w animacji podczas otwierania programów itd.
.
Można jakoś zmusić ten dock do działania po hdmi w natywnej rozdzielczości dla tego monitora(wcześniej korzystałem z poręczniejszego docka i hdmi, wszystko było super, tylko brakowało portów i PD), bez konieczności trzymania ekstra softu do tego?
stacji nie mam jak oddać/reklamować - olx ( ͡° ʖ̯ ͡°) niby nówka, wszystko w foliach było
#macbook #apple
To twoj 1szy mac ?
@4rtu: nie miałbym, bo nie mam monitora/huba z power delivery, do tego posiadany hub elgato mini dość mocno nagrzewał się, a i tak jak pisałem wyżej brakowało mi trochę portów..
chyba pójdzie dalej w handel
Stacje takich producentow jak Dell, Lenovo itp najlepiej dzialaja z ich wlasnymi lapkami (przyklad jednej stacji della, gdzie jestes w stanie wyrwac power delivery >120W ale