Wpis z mikrobloga

@neoklasyk: odpowiem pytaniem na pytanie. Czy kupując najtańszy papier toaletowy spodziewasz się, że składając go pięciokrotnie i tak się porwie i uwalisz se palec? xD Nie chodzi o karabin szturmowy, a o to, że produkt już od wyjecia z pudełka się rozlatuje, a sprzedawca nie widzi w tym nic dziwnego
@neoklasyk: jeśli według ciebie sprzedawanie komuś czegoś, nawet taniej zabawki, gdzie z góry wiadomo, że nie działa to jakkolwiek ze swoim przeznaczeniem, jest zgodne z dobrymi praktykami życiowymi to mi jest przykro jeszcze bardziej, że masz takie podejście.
@evilonep: jak ktoś nabiera naleśnika, ludzie nie są równi, zmierz się z rzeczywistością, jak dorośniesz to zrozumiesz, że nabierają sie tylko dzieci, dorosłe dzieci posród nich zmierzasz do celu

#!$%@? też masz problemy o pistolecik a sąsiad obok drzwi nie ma co jeść, dzieci sa bite i nierówność sie szerzy, pauperyzacja społeczeństwa, widzę dbasz tylko o siebie
@neoklasyk: to #!$%@?łeś teraz. Tak się składa, że dorosłość osiągnąłem dawno temu.
A idąc tokiem twojego #!$%@?, bo to niestety pod #!$%@? już podchodzi to powinienem skupić się tylko na rozwiązywaniu wszystkich problemów tego świata xD #!$%@? masz w życiu jeżeli skupia się ono tylko na tym co napisałeś. Tak więc przykro mi jest już podwójnie, a do tego ci współczuję.
@evilonep: sprzedawca nie siedzi w produkcie i jeden postrzela 5 razy, a inny 50 razy. Jak był maniak pistoletów na kulki wiem, że plastikowe wnętrze pada bardzo szybko, bo tak działa fizyka xD
@kosti9191: no i ja właśnie pomyślałbym tak samo jak Ty, wrzuciłem tylko tą jedną opinię o tym pistoleciku na screenie, ale jest ich jeszcze kilka i dosłownie każda osoba co to kupiła ma taki sam problem, więc raczej całą serie ma padniętą, a i tak sprzedaje