Wpis z mikrobloga

@Justyna16: Warto zauważyć, że znacząca część widzów (tych odklejonych w dodatku od łapek w górę) to starzy spermiarze. Dla takiego odklejonego starucha, widok podobnego dziada w postaci łysego z dziewczyną młodszą od jego dzieci to jest powód, przez który dają takim kurtyzanom z automatu jakieś +5 punktów w skali do 10. Więc dla odklejeńców taka Srejle jest piękna, cudowna. To nic, że wychodząc z piwnicy do jakiegokolwiek miejsca w którym
adik75 - @Justyna16: Warto zauważyć, że znacząca część widzów (tych odklejonych w dod...

źródło: comment_1649888589m1GwKm8Hf20w0V0UjHxhqz.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@adik75: faktem jest ze machajowa,frejowa i tego amerykanina teraz to leniwe dziewuchy dajace tylko wiadomo,co ..by przezyc???Co to w Kambodzy nie ma pracy???))))z tego co widac to dwie sa uczciwie pracujace ta Kampot i z Nakupendy))
  • Odpowiedz
@darth_invader: dzis frejer publicznie powiedzial ze dla niego nie ma pracy z jego wyksxtalceniem,Musza jednak zyc tacy osobnicy jak Kiepski skoro zrobiono sitcom))))Zywy realny przyklad frejera,,,,rodzino frejera widzisz i nie grzmisz?(Polska)
  • Odpowiedz
@Justyna16: Zachwyty 40-60 latków o łaskawych dla nich za pieniądze 18 latkach powinno się im do gardła wepchnąć. Na temat jej urody obiektywniej byłoby posłuchać innych 18 latków. Takie mam zdanie.
  • Odpowiedz
@adik75: przeciez starsze kobiety rowniez mialy po 18 lat)))mnie obojetne jak ktoras wyglada zawsze dla mnie bylo wazne jaki kto ma charakter....czy potrafi pracowac uczciwie,nie oszukiwac .Tak bylo odkad stalam sie pelnoletnia...Krytykuje i jestem zla porownujac swoje odbicie sprzed 10 lat i teraz...moj wyglad okropny ,przytylam ale to z powodu choroby...ech...niedawno mialo sie 18 lat)))
  • Odpowiedz
@Justyna16: Ona od początku mi się nie podobała, nie rozumiem tych zachwytów nad nią.
Oczywiście nie jest brzydka ale szczególnie piękna też nie jest. Ogólnie to nic do niej nie mam, nawet szacunku i to też pewnie odbiera mi trochę skali w jej urodzie. Czy ona w ogóle ma świadomość jak to wszystko wygląda dla widzów Machaja?
  • Odpowiedz
Czy ona w ogóle ma świadomość jak to wszystko wygląda dla widzów Machaja?

@maniek-sznajder: Pamiętaj, ze wśród jego widzów są też odklejeni 60 letni zwyrole marzący o takim bezsensownym życiu z jakąś dziewczynką, która mogłaby być ich wnuczką. Oni podobnego sobie degenerata alkusa podejrzewam, ze wręcz cenią i podziwiają. To jest jego faktyczny target i jest ich trochę.
Ja bym jednak ofiary sytuacji i warunków nie odczłowieczał bo to zdejmowanie
  • Odpowiedz