Aktywne Wpisy
Lewusx +63
Siemanko.
Sobotnie selfie w lustrze specjalnie dla chudych szczurków i ulanych stulejarzy żebyście mogli napisać mi coś niemiłego w komentarzu.
Pozdrawiam słodziaki.
#
Sobotnie selfie w lustrze specjalnie dla chudych szczurków i ulanych stulejarzy żebyście mogli napisać mi coś niemiłego w komentarzu.
Pozdrawiam słodziaki.
#
apfi +4
Czy gotowanie ma sens w rachunku ekonomicznym? Przykładowe spaghetti: puszka 800g kosztuje 1,69 euro, a ten proszek i makaron 500g = 1,88€. Kupuję zazwyczaj gotowe puszki w dyskontach i patrząc na ceny nie wydaje mi się, że oszczędzałbym gotując samemu.
#jedzenie #gotujzwykopem #pieniadze #niebieskiepaski #rozowepaski #pieniadze #pytanie #przemyslenia
#jedzenie #gotujzwykopem #pieniadze #niebieskiepaski #rozowepaski #pieniadze #pytanie #przemyslenia
aaaaa
- Tak, gotowanie pozwala oszczędzić 45.5% (205)
- Gotuję głownie dla smaku, bo te gotowe są takie se 44.3% (200)
- Gotowanie to bezsens #teamgotowepuszki 10.2% (46)
#lexus #carboners
Komentarz usunięty przez autora
No chyba, że mówimy o tym 5L wolnossaku...
200t - nudy, słaby dźwięk i osiągi
5.0 V8 - rewelacja, ale cena na poziomie konkurentów z Niemiec
a potem została sama hybryda z osiągami typu 11s do setki xd
najbardziej sensownej 350 (wolnossące V6, 314 KM) nigdy nie oferowano w Europie (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Hybryda, czyli wersja RC 300h, posiada 2.5 litra wolnossaca benzyne, ktora do 100 ma 8.3s. Nadal to oczywiscie slaby wynik, ale jednak nie na poziomie jakichs miejskich 1.2 suvow (ktore to wlasnie oferuja 11-14s).
W jednej rzeczy przewyzsza niemcow - niezawodnosc. Te hybrydy sa nie do zajechania.