Odpowiadam na częste pytania przegrywów i blackpillowców: dlaczego kobiety zaczynają mnie ignorować kiedy dowiadują się, że robię w Januszexie na magazynie albo produkcji? Dlatego, że ludzie dobierają się na podstawie statusu społecznego.
Szczerze mówiąc bawi mnie ten płacz i rozgoryczenie przegrywów, że kobiety wolą nawiązywać kontakt z facetami, którzy mają wykształcenie wyższe. Czym wy chcecie zaimponować kobiecie? Tym, że wykonujecie pracę, którą może wykonywać pierwszy lepszy gość z ulicy? Czy może tym, że byliście zbyt leniwi aby zrobić studia?
Ja sam mam wykształcenie wyższe, więc dlaczego mam zwracać uwagę na kobietę, która robi na kasie w markecie a nie na taką, która robi w banku albo korpo? Kobietom imponuje wykształcenie i prestiżowe zawody, ale najwidoczniej do was to nie dociera. Uprzedzając i nawiązując do moich wcześniejszych wpisów dotyczących wykształcenia: nie jest to najważniejsza rzecz na świecie i nie definiuje wszystkich rzeczy, natomiast tak jest też zbudowany świat, że ludzie poszukują ludzi bliskich sobie pod wieloma względami a wykształcenie jest jednym z nich.
Robisz w januszexie za minimalną i oczekujesz, że będziesz miał kobietę, która jest wykształcona, zna języki i była w wielu miejscach na świecie? A co ty masz do zaoferowania?
@scotieb: Ja mam i trochę mi pomogło w karierze zawodowej, ale z kobietami nie ma to znaczenia, czy raczej ma marginalne ale tylko wtedy gdy k0bieta ma do wyboru jest dwóch podobnych chłopów, a tak to chad kanalarz >> magister stuleja
@NosaczPolak2: Gościu ma racje. Nie jest to niemożliwe aby ktoś z mgr związał się z kimś po podstawówce i żyli super, ale to są wyjątki. Raczej ludzie dobierają się na zasadzie podobieństw. Bo o czymś i na jakimś poziomie trzeba gadać, zachowywać się i mieć znajomych. I nie chce obrażać nikogo np po zawodówce gdyż lepiej mieć fach w ręku niż gówno studia. Życie to nie film romantyczny gdzie prezes dużej
@NosaczPolak2: i dlatego, jeśli zależy ci na krótko trwałej relacji trzeba kłamać! To jedyna droga ( ͡°͜ʖ͡°)
Uprzedzając i nawiązując do moich wcześniejszych wpisów dotyczących wykształcenia: nie jest to najważniejsza rzecz na świecie i nie definiuje wszystkich rzeczy, natomiast tak jest też zbudowany świat, że ludzie poszukują ludzi bliskich sobie pod wieloma względami a wykształcenie jest jednym z nich.
@NosaczPolak2: i to działa w obie strony, nikt nie chce sobie obniżać standardów. Próbowałem pisać z kilkoma dziewczynami ze średnim wykształceniem, bo zawsze byłem zdania, że studia są bezużyteczne (sam mam licencjat i podyplomowe, ale średnio je cenię). No jakbym rozmawiał z botem. Nic ciekawego do powiedzenia, pytanie czym się na codzień zajmuje zignorowane. Dzięki za zainteresowanie, ale o czym my mamy rozmawiać w takiej sytuacji?
@NosaczPolak2: To raczej na odwrót, ty wyjdź z tej swojej bańki wielkomiejskiej, bo ci ego #!$%@?ło od tego magistra z turystyki i straciłeś kontakt z rzeczywistością. Wygląd > jakieś gównowykształcenie
@CalderX: Kpisz sobie? Kto powiedział, że skończyłem jakiś gównokierunek? Ale widocznie mamy pierwszego, który utwierdził mnie w przekonaniu, że mam rację. Laska ciebie olała, bo dowiedziała się, że robisz w Januszexie?
Szczerze mówiąc bawi mnie ten płacz i rozgoryczenie przegrywów, że kobiety wolą nawiązywać kontakt z facetami, którzy mają wykształcenie wyższe. Czym wy chcecie zaimponować kobiecie? Tym, że wykonujecie pracę, którą może wykonywać pierwszy lepszy gość z ulicy? Czy może tym, że byliście zbyt leniwi aby zrobić studia?
Ja sam mam wykształcenie wyższe, więc dlaczego mam zwracać uwagę na kobietę, która robi na kasie w markecie a nie na taką, która robi w banku albo korpo? Kobietom imponuje wykształcenie i prestiżowe zawody, ale najwidoczniej do was to nie dociera.
Uprzedzając i nawiązując do moich wcześniejszych wpisów dotyczących wykształcenia: nie jest to najważniejsza rzecz na świecie i nie definiuje wszystkich rzeczy, natomiast tak jest też zbudowany świat, że ludzie poszukują ludzi bliskich sobie pod wieloma względami a wykształcenie jest jednym z nich.
Robisz w januszexie za minimalną i oczekujesz, że będziesz miał kobietę, która jest wykształcona, zna języki i była w wielu miejscach na świecie? A co ty masz do zaoferowania?
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #przegryw #blackpill
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
To ma sens
I nadal uważam że studia nic by mi nie dały.
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie prawda, bo wiele kobiet bez
Odłóż wykop, wyjdź z piwnicy, pobądź trochę wśród ludzi, bo wjechało ci na czachę.
Kpisz sobie? Kto powiedział, że skończyłem jakiś gównokierunek?
Ale widocznie mamy pierwszego, który utwierdził mnie w przekonaniu, że mam rację.
Laska ciebie olała, bo dowiedziała się, że robisz w Januszexie?