Wpis z mikrobloga

Poczytalem sobie tag bo liczyłem że coś sie dowiem o taktykach a tu szok, mam wrażenie że nikt nie gra jak ja - uzbierać hajs na paczkę i jak wyjdzie coś fajnego to wrzucić do składu i se grać xD może to dlatego kisze 5 ligę i dostaje tam często gęsto łomot ( w 6 prawie każdy dostawał na łeb xD). Gram jedna taktyka i nie zmieniam jej w trakcie meczów. Nie obserwuje kart na rynku. Nie gram pod zadania chyba że coś samo wpadnie to wtedy se otwieram ale i tak #!$%@? z tego. Moi przeciwnicy graja kartami w każdym kolorze tęczy

Jak ostatnio że zwykłej paczki wypadł mi zola 90 to myślałem że złapałem Boga za nogi a okazuje się że to ogor do przepalu.

Gdzie jest jakieś vademecum jak być w to dobrym? Od samej gry przez taktyki i na zdobywaniu dobrych kart kończąc? Gram 2 miesiące i prawie cały skład złoty rzadki xD

#fut
  • 11
@mt-777dx: co samo w sobie nie zmienia faktu że u mnie gra 7 graczy złotych a widzę, że po meczu gram drużynami założonymi w tym samym czasie co moja i tam kolorowo jak na choince gdy ja mecze pomoc składem zwykły zakaria, locatelli i różowy kroos xD xD
@lsrrdc: jak grasz zwyklym zakaria i locatellim to nie dziwie sie, ze dostajesz #!$%@?. Tak jak wyezej kolega napisal, wejdz na kanal jakiegos jutubera i ustaw sobie ze dwie taktyki, jedna jakas waska, druga jakas szersza. Podczas meczu sobie ja zmieniaj. Urodzinowy kroos to bardzo dobra karta. Wrzuc tu sklad i napisz ile masz coinsow, bo jakies coinsy musisz miec grajac w to gowno 2 miesiace. Nie trzeba wydawac miliona coinsow,
@peeter32: coinsow nie mam, zawsze jak uzbieram 15k to gram drafty żeby pograć jakimś fajnym składem a nie tym moim szrotem xD.

Wszystko złote w 4312
Donnarumma
Alex Sandro, bonucci,de ligt, lazzari
Zakaria, locatelli, różowy kroos,
Potm Malinowski
Zola90, Potm osimhen.

Ława totw Shaw, totw Juanmi, totw baumgartner, totw delort,giles (jakas czarna karta z zadań), osei tutu (ze zbierania expa, tez jakas czarna) i zwykły ramos xD.
Na tą chwilę mam
@Kiv4s: mniej więcej rozumiem. Jak natomiast wyglądają zwykle karty złotych zawodników? Mam zwykłego haalanda i myślałem że z nim w końcu sie odbije, chodzil na 9. Zgranie miał z odegaardem i skrzydłem a mimo to stał jak kolek a strzały same kiepskie. Warto trzymać takie mocne karty? Szkoda mi je tracić do sbc bo 88 to raczej dużo ale z drugiej strony może po prostu nie wykorzystuje potencjału.
Jak do sbc
@lsrrdc: na początku zawsze jest ciężko, potem idzie prosciej ( ͡° ͜ʖ ͡°). Obejrzyj sobie jakies taktyki na youtube, ustaw jakies 4-1-2-1-2, moze 4-3-3 i sprobuj grac - bedziesz gral wiecej to i bedzie ci wychodzic to prosciej i naturalniej
@lsrrdc: karty typu haaland to sie trzyma właśnie jako kartę do przepałki w SBC, jedyna grywalna złota karta w tej chwili to Mbappe, nic więcej, nawet messi 93 jest w cenie fodderu (karty do SBC). Warto robić zadania tygodniowe, bo są tam karty na początek, które z miejsca wchodzą do Twojego składu nawet za takiego Zole. Dodatkowo jak nie robiłeś ikon swapów, to obczaj sobie w zadaniach przełomowych. Grasz mecze w