Aktywne Wpisy

JaNieGejJaPapiesz +270
ciekawe jaka grupa spoleczna będzie nastepnym wrogiem wykopu
#psiarze
Ktoś mi wytłumaczy dlaczego psy nie mogą srać do kuwety tak jak koty?
Ogromny plus brak gówna i szczyn na chodnikach ¯\(ツ)/¯
Dla psiarzy to chyba neutralne bo i tak na chacie mają tony bakterii kałowych ale oni to chyba lubią ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ktoś mi wytłumaczy dlaczego psy nie mogą srać do kuwety tak jak koty?
Ogromny plus brak gówna i szczyn na chodnikach ¯\(ツ)/¯
Dla psiarzy to chyba neutralne bo i tak na chacie mają tony bakterii kałowych ale oni to chyba lubią ( ͡º ͜ʖ͡º)

Przyjechałam w odwiedziny do pewnej osoby i zobaczyłam, że trzyma papugę w niewielkiej klatce. Papużka ma obszarpany ogonek, co przeczytałam, że może świadczyć o tym, że katka jest za mała. Mi ta klatka wygląda na taką po chomiku, a nie specjalną dla papug, ale podobno można ptaka w takiej trzymać. Wysokość klatki razem z kuwetą to 42 cm, szerokość 47x29. Martwi mnie to okrutnie, więc bez śmiechów.
#ptaki #papugi #zwierzaczki #zwierzeta
#pytanie
#pytaniedoeksperta
źródło: comment_1649756497l6gcVaVoT5Ph6HNmgvkQKC.jpg
Pobierz- Taka nimfa powinna mieć co najmniej dwa razy większą klatkę z poziomymi szczeblami na dwóch ścianach żeby się po nich wspinać.
- Ptak musi mieć w klatce żerdzie, koniecznie naturalne drewniane żeby mógł sobie ścierać na nich dziób i żeby wygodniej mu sie spało. Tutaj
źródło: comment_1649761051i8hPzXTwasJvBwF6yNzyJt.jpg
PobierzKupiłem klatkę z linku podanego wyżej, papuga jest wypuszczana codziennie. Trochę to zajęło ale już
@kloner11: niestety ja nie mogę jej wziąć, ale postaram się jej pomóc.
@Michael_Scott: mam jeszcze pytanko jedno na koniec - czy ta miseczka z jedzeniem i wodą nie jest zbyt nisko? Czy to jest wygodnie z takim ogonem tak nisko schodzić?
źródło: comment_1650036713tSXY1jMJhBZSescwHCD8q3.jpg
Pobierz