Wpis z mikrobloga

@MaszBaboTalerz: Co to za różnica ile jest miejsca po drugiej stronie, skoro wypada zacząć od tego, że tym pojazdem nie można wcale wjeżdżać na chodnik...

W bronieniu drogowych januszy widać, że polactwo nie ma sobie równych. Co tam zapadniętyi rozje*any chodnik albo to, że zaraz będzie po tym chodniku cofał nie widząc z tyłu totalnie niczego ¯_(ツ)_/¯ Jak nie moje to wyje*ane <3
  • Odpowiedz
@Blackbeard121 #!$%@? mać ludzie, chciałem tylko zobaczyć drugą stronę, czy faktycznie da się przejść czy nie - odnosząc się do wypowiedzi opa. To że nie powinien tam stać to chyba proste jak to, że po ulicy się nie chodzi.
  • Odpowiedz
Chłop specjalnie dojechał do budynku żeby piesi mieli więcej miejsca na przejście obok

@kankosek: Łaskawca () Niech stają normalnie na jezdni, przecież to 1) tylko na chwilę, 2) dla dobra nas wszystkich, 3) mogą go sobie kierowcy wyminąć drugi pasem, czyż nie?
  • Odpowiedz
@kaef_v2: a bo ja #!$%@? płace 14 zł i kurier ma #!$%@?ć 2.5km z buta z telewizorem 65' na plecach i przy okazji z agregatem do sąsiadki

kto siedział w tym gównie wie o co chodzi
  • Odpowiedz
@kankosek: Parkowac na chodniku mozna tylko przy krawedzi jezdni. Z tym ze tylko samochodem o DMC do 2.5t. Do tego nie zachowal odleglosci 10m od przejscia, skrzyzowania i przystanku, a zeby tam jechac musial jechac rownolegle po chodniku, a calkiem mozliwe ze i po przejsciu. Na bide tam jest wykroczen na 3k a wy go jeszcze bronicie xD
  • Odpowiedz
myślisz, że chodnik w tym miejscu został zaprojektowany na takie obciążenie? tylko nie mów, że InPost płaci tyle podatków, że wystarczy na nowy chodnik xd

@kaef_v2: O NIE, CHODNIK TERAZ ZAMIAST ZA 50 lat to zużyje się za 20, straszne.
Zamiast szukać negatywów to poszukaj pozytywów, ja widzę dwa.
1. Paczki dostarczane są sprawniej
2. Chodnik szybciej się zużyje i zostanie wymieniony na nowy ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz