Aktywne Wpisy
mirko_anonim +3
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam 29 lat. Nie szukałam nikogo na siłę bo też nie czułam takiej potrzeby. Z przypadku wyszło, że poznałam obecnego chłopaka. Od około roku jesteśmy razem i jest ok. On ma 35 lat.
Pojawił się już pierwszy większy problem. Zaczął coś mówić o dziecku. Wcześniej stanowisko mieliśmy takie samo tzn lubimy swoje życie i nie chcemy go skrajnie utrudniać. Dla mnie ten pomysł jest szalony. Nie mam mieszkania, może
Mam 29 lat. Nie szukałam nikogo na siłę bo też nie czułam takiej potrzeby. Z przypadku wyszło, że poznałam obecnego chłopaka. Od około roku jesteśmy razem i jest ok. On ma 35 lat.
Pojawił się już pierwszy większy problem. Zaczął coś mówić o dziecku. Wcześniej stanowisko mieliśmy takie samo tzn lubimy swoje życie i nie chcemy go skrajnie utrudniać. Dla mnie ten pomysł jest szalony. Nie mam mieszkania, może
Czy powszechna fikcyjna działalność gospodarcza (a.k.a. B2B) wpływa negatywnie na rynek pracy IT?
- Tak 30.9% (356)
- Nie 50.0% (576)
- Nie mam zdania 19.0% (219)
JESTĘ KURIERĘ!! Zaczekaj pan z tym wózkiem, mam tylko 60 paczek do odebrania ze sklepu internetowego
@MaszBaboTalerz:
W bronieniu drogowych januszy widać, że polactwo nie ma sobie równych. Co tam zapadniętyi rozje*any chodnik albo to, że zaraz będzie po tym chodniku cofał nie widząc z tyłu totalnie niczego ¯_(ツ)_/¯ Jak nie moje to wyje*ane <3
@kankosek: Łaskawca (。◕‿‿◕。) Niech stają normalnie na jezdni, przecież to 1) tylko na chwilę, 2) dla dobra nas wszystkich, 3) mogą go sobie kierowcy wyminąć drugi pasem, czyż nie?
kto siedział w tym gównie wie o co chodzi
@kaef_v2: O NIE, CHODNIK TERAZ ZAMIAST ZA 50 lat to zużyje się za 20, straszne.
Zamiast szukać negatywów to poszukaj pozytywów, ja widzę dwa.
1. Paczki dostarczane są sprawniej
2. Chodnik szybciej się zużyje i zostanie wymieniony na nowy ( ͡° ͜ʖ ͡°