Aktywne Wpisy

michalxd21 +99
Tak czasem sobie siedzę i myślę - że jednak w zajebistych czasach żyjemy. Nie doceniamy jaki skok zanotowaliśmy. Jakie mamy możliwości względem naszych przodków.
Pochodzę z Podlasia, wieś 2 tysiące mieszkańców, gmina 4 tysiące. 10km dalej jest granica z Białorusią. Od jakiegoś czasu mocno się wkręciłem w #genealogia badając losy mojej rodziny. 300 lat do tyłu na tej samej ziemi moi przodkowie wszyscy w linii prostej się parali rolnictwem. 300 lat,
Pochodzę z Podlasia, wieś 2 tysiące mieszkańców, gmina 4 tysiące. 10km dalej jest granica z Białorusią. Od jakiegoś czasu mocno się wkręciłem w #genealogia badając losy mojej rodziny. 300 lat do tyłu na tej samej ziemi moi przodkowie wszyscy w linii prostej się parali rolnictwem. 300 lat,
źródło: image
Pobierz
Fala_Magnezu +7
Czym właściwie jest efekt "manleta yebaki"?
Od lat tropię manleta j----ę, zbieram wycinki z gazet, artykuły i bafania dotyczące tego zjawiska. Ostatnio wpadłem na komentarz ze screena, i uświadomiłem sobie, że samozwańczy manlet j----a zawsze pisze posty lub komentarze o identycznej (!) strukturze.
- wstęp -autoprezentacja - mam niski wzrost + dodatkowa wada na rynku matrymonialnym (np. biedny, ze wsi, zakola, gruby)
- szokująca teza - "ale nigdy nie miałem problemów"
Od lat tropię manleta j----ę, zbieram wycinki z gazet, artykuły i bafania dotyczące tego zjawiska. Ostatnio wpadłem na komentarz ze screena, i uświadomiłem sobie, że samozwańczy manlet j----a zawsze pisze posty lub komentarze o identycznej (!) strukturze.
- wstęp -autoprezentacja - mam niski wzrost + dodatkowa wada na rynku matrymonialnym (np. biedny, ze wsi, zakola, gruby)
- szokująca teza - "ale nigdy nie miałem problemów"
źródło: 1000005105
Pobierz

I to z ligowym średniakiem.
Dalej się upiera przy przestawieniu #flamengo na
1-3-5-2, mimo że w lidze regionalnej to działało tylko na kluby pokroju Andory czy innego San Marino.
Cóż, czorno to widza.
Jak to mówią pierwsze punkty za płoty, i oby było tylko gorzej. Hehehe.
#mecz #meczynaspilka #pilkanozna
źródło: comment_1649618481P5feJEoqJ1cypcHy8g09Ee.jpg
Pobierz