Aktywne Wpisy

karolina-oska +117
#rolnikszukazony
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta

Panowie, pomocy. Małżonkowi zamarzył się zestaw narzędzi, chcę mu go sprezentować, ale znam się na tym 2/10.
Przeznaczenie kompletnie amatorskie: pogrzebać przy komputerze, coś w domu naprawić czy skręcić mebel, rzadko motoryzacyjnie i raczej bez większych prac - bardziej konserwacja i drobne naprawy (motocykl i auto).
Budżet: raczej do 500 złotych. Chyba, że sztos, to do 600.
Patrzyłam na Yato i Neo, ale na Allegro narzekają, że walizki nie trzymają elementów i zniechęciła mnie
Przeznaczenie kompletnie amatorskie: pogrzebać przy komputerze, coś w domu naprawić czy skręcić mebel, rzadko motoryzacyjnie i raczej bez większych prac - bardziej konserwacja i drobne naprawy (motocykl i auto).
Budżet: raczej do 500 złotych. Chyba, że sztos, to do 600.
Patrzyłam na Yato i Neo, ale na Allegro narzekają, że walizki nie trzymają elementów i zniechęciła mnie

Od lat tropię manleta j----ę, zbieram wycinki z gazet, artykuły i bafania dotyczące tego zjawiska. Ostatnio wpadłem na komentarz ze screena, i uświadomiłem sobie, że samozwańczy manlet j----a zawsze pisze posty lub komentarze o identycznej (!) strukturze.
- wstęp -autoprezentacja - mam niski wzrost + dodatkowa wada na rynku matrymonialnym (np. biedny, ze wsi, zakola, gruby)
- szokująca teza - "ale nigdy nie miałem problemów"
- rozwinięcie - wspominanie przeszłości, która była bez trudu wypełniona romansami z pięknymi(!) kobietami.
- objawienie - wyjaśnienie przyczyn własnego sukcesu - ciężka praca, nastawienie, zagadywanie, odwaga, charakter, pewność siebie, nie bycie p---ą - you name it
- zakończenie - pocisk w stronę przegrywów lub inceli
Przypomnijcie sobie wpisy rzekomych MJ, porównajcie z tym szablonem. Jest to ich rama, blueprint ich mindsetu. Ale nie mam pojęcia, jak wyjaśnić tą powtarzalność, ten wiecznie obecny schemat, dlaczego to zawsze jest identyczne, praktycznie bez żadnych zmiennych.
- hivemind?
- współdzielony zbiór wierzeń, quasi-religia?
- wysrywy chata GPT?
- określone copium upośledza mózg w jednakowy sposób?
- potęga mitu, archetypu?
Zjawisko manleta j----i mnie fascynuje i jednocześnie przeraża synchronią umysłów MJ-ów. On jest jeden, ale w wielu osobach. Boję się, że kiedyś odwali coś brutalnego.
Źródło: https://wykop.pl/wpis/83882839/przegryw-blackpill-zwiazki-rozowepaski-niebieskiep
#blackpill #m----------a #redpill #logikaniebieskichpaskow
To się dzieje, gdy spodobasz się kobiecie - ona sama do Ciebie przyjedzie z drugiego końca Polski. Nie masz prawa jazdy? Nie ma sprawy, pociągiem mogę do Ciebie przyjechać. Nie masz pracy? Spokojnie,
źródło: 1000005105
Pobierzźródło: grok_image_xygg5ns
Pobierz@_Alessandro_ ta, to każ mu wygenerować manleta yeti i zobaczymy, jaki będzie realizm
To trochę odpowiedź na tego hipotetycznego niskiego chłopaka *wcale nie pustych* julek, który w sferze deklaratywnej mógłby zaistnieć, ale nigdy się nie zmaterializował, zanim poznała swojego Chada 1,95 m.
Sęk w tym, że to promil wszystkich związków, a finalnie ludzie umniejszają wygląd facetów a dają ponadprzeciętną ocenę wymalowanym kobietom- nie ma obiektywizmu. Jak przeciętna i niegruba laska zrobi makijaż, jakąś fryzurę i nie ma nadwagi sporej to większość oceni ją jako 7/10 gdy w rzeczywistości ona
@Nowystaryziel: wsrod naszych kartoflanek to raczej blizej 4 niz 6, zwlaszcza, ze malo Polek uprawia sport tylko z wiekiem tyją
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora