Aktywne Wpisy
Lekarz_7k +95
Jakoś tak mnie ostatnio naszła taka rozkmina. Dlaczego wykopkom przeszkadza to, że chirurg który kształcił się 10+ lat żeby wykonywać swój zawód bierze 200 czy 300zł za konsultacje, a w tym samym czasie nie przeszkadza im to, że jedna czy druga fryzjerka czy inna karyna bez szkoły bierze 200zł za paznokcie albo 500zł za strzyżenie. To przepraszam bardzo skoro tak są w------e ceny takich usług to ile ten lekarz specjalista ma według
BlackpillMonster +219
Cześć,
Wpadło mi w ręce radyjko midland 5001z.
Chciałem się pobawić nim, zestroilem antenę i w trasę. Jest problem. Odbiera super ale z nadawaniem jest kłopot. Przez pierwsze 30 minut, po naciśnięciu gruszki lampka nadawania się świeci ale siła nadawania to 0watt. Mija +-30 minut i zaczyna nadawać super, bez przerw, godzinami hehe
Zostawiam radio na noc w aucie, odpalam rano i znów to samo.
Może ktoś się orientuje czy te objawy to znak że końcówka mocy się kończy czy może jest to efekt np. nocnego zmrożenia radia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#cb #radio #elektronika #auto #motoryzacja #rtv
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62518fe912e12f55c9e7f8ea
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
@AnonimoweMirkoWyznania: wygląda jak objaw podeschniętego elektrolita, który po otrzymaniu napięcia się formuje i zaczyna działać, a po dłuższej przerwie znów zdycha. Do naprawy, tylko musisz to dać komuś, kto temat ogarnia. Nie wiem, czy da radę anonimowo ;) :D
@AnonimoweMirkoWyznania: nie wiem czemu z anonimowych piszesz,
To nie wina elektrolitów. Ani końcówki mocy (choć powiedzmy ... zimny lut itp mółby być, ale to mało prawdopdoobne by się naprawiało i zostawało naprawione, na wstrząsach by raz nie działało a
Voltomierz na diodę pojemnościowa, i strojenie cewka przy syntezie - tak by na najniższej i najwyższej częstotliwości łapała synchronizację czyli napięcie nie spadało do zera lub do maksa.