Aktywne Wpisy

vieniasn +47
myślicie że jak wykop już zdechnie to będzie to nagłe odejście że wyłączą i tyle czy poinformują że zamykają kiedyś tam

Mirki jest afera. @vulcanitu pożyczył ode mnie 300 zł i nie chce oddać. Zablokował mnie na wykopie, zawołajcie go żeby wiedział że tak tego nie zostawię.
Jutro idę na policję.
Jutro idę na policję.

https://www.wykop.pl/wpis/58363615/perfumy-150perfum-332-150-caron-pour-un-homme-de-c/
https://www.parfumo.net/Perfumes/Caron/Pour_Un_Homme_de_Caron_Sport
9 miesięcy temu opisywałem Caron Pour un Homme Sport de Caron. Z 20 ml odlewki prawie nic już nie pozostalo więc postanowiłem zapolować na flakon. Udalo się dorwać 125 ml z ubytkiem testowym za 170 zł co jest i tak dobrą ceną. Nie jest to co prawda cena 70 zł za 75 ml za ile chodził ale biorąc pod uwagę zajebistą jakósć to 170 zł za 125 ml jest nadal w pyte.
No i tak się z tym Caronem polubiłem, że dla mnie to już teraz jest sztos 9/10. Pewnie jeszcze pare globali w lecie i wskoczy do mojego top 15. A dlaczego? bo:
- zajebiste parametry. Świetna projekcja i wcale nie trzeba n---------ć 15 razy. a 8 spokojnie wystarczy żeby był lekki ogon
- ultra wyjątkowy zapach. Gorzki grejpfrut i słodka mandarynka. Co za w--------e połączenie. Pachnie to jak.... Mirinda
- imbir i werbena nadają takiej orientalnej świeżości przez co słodycz absolutnie nie przeszakdza w tym żeby nosić go jak jest upał. Dają one taki trochę chłodząćy efekt. Jak lód. Coś jak w Eau de Radieuse
- tło - piżmo, laweenda, nuty drzewne ze świetnym cedrem.
- pachnie to jak przyjemniejsza i 90% mniej chemiczna Aqva Amara
- fani Jil Sander Sun Men też będą ukontentowani.
- brak wspólnego DNA z Caron Pour un Homme! YEAH. Zero dziada we flankerze dziada. Jeśli ktoś miał obawy znajac klasyk z 1934 to nie ma już czego się bać. Z Oryginalem łączy go tylko wygląd flachy i nazwa.
Polecam zapolować bo to overlooked gem, drugi po Zegna Z Milan w którym się tak bardzo zakochałem.
źródło: comment_1649367732zZHZENjORAe2WJUkXCfOVb.jpg
PobierzP.S. Uwielbiam Fleur de Rocaille damskie. Na zawsze w moim serduszku, będą się kojarzyły z moją ex-ukochaną forever