Wpis z mikrobloga

@Sylar: @Sebollini: jaką prawde? tak jak suchar powiedział, rafon nie jest konkurencją dla nikogo, i nikt nie mysli o tym zeby mu zabierać widzów, to nie jest xxx który miał 20k codziennie, wtedy ok ma to sens i jest to zabieranie widzów, ale nie gdy rafon ma 500-1500 widzów XD to pierwsza kwestia, po 2, od lat xayoo ind, są ziomkami, dosłownie, jak tylko marcin strimował wszyscy sie
  • Odpowiedz
@fearofgod nikt tutaj łącznie z Rafonem o zabieraniu widzów tylko o praktykach jakie stosują, a dwa myślę że Twoje źródło też jakoś wiarygodne nie jest, Ni muszą się chwalić ze maja umowy bo jeszcze by to wyszło
  • Odpowiedz
@Sebollini: no przeciez napisalem, ze kwestia zaufania na temat zrodla, wierzyć mi nie musisz, natomiast ja wiem ze mam rację :) pozdrawiam

@xorm199:
niestety paris ma tak zwany przypływ nowej osoby na ttv, minie tydzien miesiac, i widzowie sie uregulują do stałej liczby, i może to być 5k, ale rownie dobrze moze sie zrobic 15, ciezko powiedzieć, jest szansa wdg mnie na stałe 4-6k zobaczymy za miesiąc.
  • Odpowiedz
@fearofgod No sam sobie odpowiedziałeś, stosują praktyki żeby utrzymanie widzow, nie mówi że to złe bo sobie chłopaki zarabiają, ale nie chce mi się ślepo wierzyć że robią to między sobą bezinteresownie
  • Odpowiedz
@Sebollini: każda grupa na twitchu tak robi człowieku trzeba mieć trochę wiedzy jak to tam funkcjonuje ludzie od ewrona tak robią ludzie od multiego kiedyś ludzie od xn i cały czas ludzie od xayoo tak funkcjonują grupy na ttv to nie jest YT
  • Odpowiedz
@alojzy_ulamek: nie no ty słuchałeś co jeden i drugi mówi słuchałeś tego co mówi suchar niechce mi się tego tłumaczyc jak masz tak zerowa wiedzę na tem tego jak to funkcjonuje na ttv a tego że robione to jest dla zysku no wow ludzie sttimuja żeby zarabiać pieniądze
  • Odpowiedz