Aktywne Wpisy
AXSIS +20
Zoyav +65
kolejna nielogiczna moda której nigdy nie zrozumiem, to kabiny prysznicowe bez drzwi
ja się pytam czemu, to tak jakby zrobić kibel bez muszli tylko sraj pan do odpływu w podłodze (chociaż w Chinach ponoć tak srają)
#budownictwo #przemyslenia #architektura #wystrojwnetrz #lazienka #mieszkania #remont
ja się pytam czemu, to tak jakby zrobić kibel bez muszli tylko sraj pan do odpływu w podłodze (chociaż w Chinach ponoć tak srają)
#budownictwo #przemyslenia #architektura #wystrojwnetrz #lazienka #mieszkania #remont
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Niebieski kupił mi #monsterhunterworld . Gra się uruchomiła, działa w miarę dobrze ale mam problem z grafiką. Pokazuje mi za mało pamięci vram i faktycznie, nie jest go za dużo.
Wiem że przy tej specyfikacji to mam się nie spodziewać cudów, ale i tak coś mi tu nie gra, nie jest tej pamięci vram za mało?
Wujek Google mówi że mogę sama zmienić ilość vram, ale nie spowoduje to później jakichś problemów z wydajnością? Obawiam się też późniejszych problemów z gwarancją, ma to jakiś wpływ?
I jeśli mogę tą pamięć vram zmienić to chciałby ktoś pomóc biednej różowej? (╯︵╰,)
#monsterhunter #gry #gaming #laptopy #pcmasterrace #pytaniedoeksperta
Jak beda problemy, to sobie cofniesz zmiane i tyle :)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Bo z Integra to raczej będzie wyglądać jak mh tri a nie world ( ͡° ͜ʖ ͡°)
edit: u Ciebie jest ustawione max 8gb.
Komentarz usunięty przez moderatora