Aktywne Wpisy
Fjubens +24

Osayomato +2
#zwiazki #logikarozowychpaskow
Bylem na weekendowym wyjezdzie z kumplami w góry bez różowego. Za dnia jak byłem na stoku tak co dwie godziny wysyłałem jej zdjęcie i mówiłem co tam u mnie, jak sobie radze. Wieczorem z 10-15minut popisałem no i tam sporadycznie jakies odpisanie.
Po czym różowa potem do mnie obrażona, że ją ignorowałem i wolałem z kumplami siedziec niz jej odpisac. To chyba trochę przesada nie uważacie?
Bylem na weekendowym wyjezdzie z kumplami w góry bez różowego. Za dnia jak byłem na stoku tak co dwie godziny wysyłałem jej zdjęcie i mówiłem co tam u mnie, jak sobie radze. Wieczorem z 10-15minut popisałem no i tam sporadycznie jakies odpisanie.
Po czym różowa potem do mnie obrażona, że ją ignorowałem i wolałem z kumplami siedziec niz jej odpisac. To chyba trochę przesada nie uważacie?

Jak to widzi? Na wale korbowym jest koło z ząbkami magnetycznymi (czasem są to ząbki, czasem gładka powierzchnia) wykrywanymi przez czujnik Halla (magnetyczny) - tzw czujnik obrotów wału korbowego.
Jeszcze jest kilka bardziej teoretycznych rozwiązań: https://ilot.lukasiewicz.gov.pl/KONES/2001/JOK2001%20NO%201-2/R39.pdf