Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
Vester2005 +47
#blackpill #pieklomezczyzn #pieklokobiet #bekazrozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #tinder #redpill #przegryw #czytajzwykopem
Myślę, że gdy ilość Inceli w społeczeństwie zacznie przekraczać kilkadziesiąt procent, to wielu z nich nie zadowoli się narzekaniem tylko zwróci się ku technice jaka da im i nie tylko im wolność.
Właśnie zamawiam książkę, masz jeszcze jakieś pozycje jakie uznajesz za godne polecenia? Do darmowej przesyłki muszę wybrać jeszcze kilka książek.
Ze swojej strony aby się odwdzięczyć za pomysy na nowe lektury polecę Ci :
"Wiek Paradoksów, czy technologia nas ocali" Natalia Hatalska
https://lubimyczytac.pl/ksiazka/4975732/wiek-paradoksow-czy-technologia-nas-ocali
Komentarz usunięty przez autora
xd coś takiego słyszy się w grupkach do self helpu a nie w podczas zimnej wykopowej
@ziuaxa: w miarę czytania co lepsze fragmenty będe postował ( ͡° ͜ʖ ͡°) może jeszcze dziś a może na dniach