Aktywne Wpisy

Javert_012824 +165
Sytuacja z Lęborka. Kto według was jest winnym tego incydentu?
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy

Zaczytanaa +51
Do jakiego kraju chcielibyście wyemigrować/urodzić się i dlaczego akurat tam? U mnie w sercu niezmiennie od kilku lat Islandia - brak upałów, czyste powietrze, piękne krajobrazy i kolor niebieski na fladze

Nie wiem jak wy ale ja uważam że to Szwedzi zasłużyli na awans. Klepali między naszymi jakby grali z dziećmi. Nie pamiętam czy do drugiej bramki wymieniliśmy 5 podań do przodu w jednej akcji. Żenująco się to ogląda. Zero pomysłu na rozegranie pozycyjne. Jeszcze Szczęsny stał jako ostatni obrońca i klepali sobie we troje bez pomysłu na akcję, potem laga i strata. No przyjrzyjcie się sami, policzcie sobie w głowie ilość podań dla każdej akcji przed 2 bramką. To nie było granie w piłkę tylko walka o przetrwanie, cudem bez indywidualnych błędów i liczenie na błąd przeciwnika.
I tak #!$%@? do #!$%@?.
Fajnie że jest awans wiadomo, zobaczymy naszych w Katarze będą memy i emocje. Mecz zacząłem oglądać jakoś od 20 minuty i sądziłem że to się skończy z 4:0 dla Szwecji. Wiadomo liczy się wynik i łatwo się krytykuje z kanapy,
Jak zobaczyłem faul groalskiego z drugiej powtórce to to powinno być czerwo z miejsca, o czym mowa w ogóle, no gość #!$%@?.
Historia się ułożyła niesamowicie szczęśliwie, bo on zszedł, wszedł Krycha i wywalczył karnego co delikatnie podcięło skrzydła Szwedom, a druga bramka ich zniszczyła i to nagle dla nas mogło być i 4:0 gdyby nie bramkarz. Jaja na maxa.
Karny ewidentny, ale czułem niesprawiedliwość, że go dostaliśmy, bo graliśmy piach jak zawsze.
Marzę o tym żeby nasi przynajmniej w rozegraniu grali jak Szwedzi, wtedy byłoby to zasłużone godne i sprawiedliwe xD
#mecz