Aktywne Wpisy

Javert_012824 +165
Sytuacja z Lęborka. Kto według was jest winnym tego incydentu?
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy

Zaczytanaa +51
Do jakiego kraju chcielibyście wyemigrować/urodzić się i dlaczego akurat tam? U mnie w sercu niezmiennie od kilku lat Islandia - brak upałów, czyste powietrze, piękne krajobrazy i kolor niebieski na fladze

Mi się wydaje, że odwołanie i tak mu nic nie da bo nie oszukujmy się jaki był werdykt polaka z kasjuszem (fakt, kasjusz sie odwołał i przyznali mu zwycięstwo), ale wał jak nie wiadomo co. Z usług beatris to chyba rozporek, boxdel i gola korzystają i polak zawsze bedzie u nich na 1 miejscu. Druga sprawa jest taka, że amadeusz na konferencji powiedział (#!$%@?ć ta gale) i wydaje mi się, że walka z roksy synem będzie ostatnią walką amadeusza w fame. Amadeusz po walce z roksy synem zostanie ogłoszony zawodnikiem #highleague
#famemma
Sedziowi są mega przekupni, Polski box pokazuje to najlepiej. Promotorzy organizują walki i wyznaczają zwycięzców, przykładem ostatnia walka Szpilki.
@Kot89: nie będzie xD Nie pamiętasz jak Kasjo cisnął po grubasie? I co? Nie wywalili go, sam odszedł xD
Prędzej wywalą Polaka, bo na chooy on tam ma być jak skończą ""konflikt" z Amadeuszem? Będzie się bił na zmianę z wiewiórem i malczyńskim do usranej śmierci? xD czy dadzą mu alkoholika Szymooola do obicia, bo mu matkę na streamie obrażał?