Aktywne Wpisy
moniek9 +124
share +54
#sasiad #dom #budowadomu #budujzwykopem #budowa Słuchajcie dobrzy ludzie mam problem z jedna #!$%@?. Trafił mi się najgorszy sort człowieka jako sasiad. Gość podniósł sobie ziemie w projekcie i mu to klepneli, różnica poziomów między stykami działek to 2m, gość sobie nawiózł na teraz już 3m, ale o tym zaraz. Wcześniej gdy z nim rozmawiałem jak to chce rozwiązać, żeby mnie nie zalewać to uzgodniliśmy ze zrobi murek oporowy. Jakiś czas później się
#przegryw #wojna #ukraina #rosja #takaprawda
Komentarz usunięty przez moderatora
@Niski_Manlet: bo kobiety nie nadają się do walki, dodatkowo kobiety są o wiele ważniejsze dla społeczeństwa bo to od nich zależy potencjał reprodukcyjny państwa, zresztą te tematy były wałkowane na tagach setki razy i dziwi mnie że ktoś jeszcze nie rozumie tego że kobiety i mężczyźni zawsze będą pełnić inne role w społeczeństwie niezależnie od tego jaką
Ale ten podział jestem w stanie zrozumieć, że ja mężczyzna bronie swojego kraju i rodziny, ale skoro społeczeństwo odchodzi od tego podzialu na rzecz równouprawnienia to dlaczego są równi i równiejsi?
Dlaczego kobiety uciekają, za 2k$ można u celnika pokazać kartę "wychodzisz z więzienia" i też uciekasz. Znowu są równi i
@Mescuda: Mężczyzna nic nie znaczy*
Kocham ten argument o reprodukcji, bo przecież Ukrainki to