Aktywne Wpisy
l4rv4shu +247
siedze se, fajka palke i patrze w dal, spac nie idzie.
tydzien temu moj ziomek trafil do szpitala. znam go pol zycia. taka poczciwina, uczynny, serdeczny, absolutnie bezkonfliktowy. typowa 'swoja morda'.
pisal, ze chyba udar. 3 dni temu w nocy wyslal mi wiadomosc ze zwożą go do stolicy i beda mu cos z glowy wyciagac.
wczoraj bylem u niego, silny, 35 letni gosc poskladany jak kaleka. nie chodzi, ciezko mu sie wypowiedziec
tydzien temu moj ziomek trafil do szpitala. znam go pol zycia. taka poczciwina, uczynny, serdeczny, absolutnie bezkonfliktowy. typowa 'swoja morda'.
pisal, ze chyba udar. 3 dni temu w nocy wyslal mi wiadomosc ze zwożą go do stolicy i beda mu cos z glowy wyciagac.
wczoraj bylem u niego, silny, 35 letni gosc poskladany jak kaleka. nie chodzi, ciezko mu sie wypowiedziec
RicoElectrico +56
#niebieskiepaski #medycyna #rak
No dobra, wczoraj przyjęli mnie na oddział i dziś mi to lewe jajko wycinają. Jestem 4. w kolejce. Trochę się cykam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ciekawe kiedy mnie wypiszą, jest szansa na wtorek.
Wczoraj to była masakra, kazali przyjść na 8:00, ale prawie przez godzinę nic się nie działo. Potem jak już byliśmy na oddziale, to pielęgniarka wszystko wypisywała na papierze dla każdego pacjenta...
Jakbym
No dobra, wczoraj przyjęli mnie na oddział i dziś mi to lewe jajko wycinają. Jestem 4. w kolejce. Trochę się cykam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ciekawe kiedy mnie wypiszą, jest szansa na wtorek.
Wczoraj to była masakra, kazali przyjść na 8:00, ale prawie przez godzinę nic się nie działo. Potem jak już byliśmy na oddziale, to pielęgniarka wszystko wypisywała na papierze dla każdego pacjenta...
Jakbym
Cześć mirki, taki problem mam. Jestem z #rozowepaski od kilku miesięcy, jestem jej pierwszym chłopakiem, ogólnie żaden chłopak nigdy nie widział jej pusi. Jak się kochamy to zawsze w nocy przy zgaszonym świetle, bo ona po prostu wstydzi się jej pokazywać przy włączonym świetle, mówi że boi się, że uznam że ma brzydką czy coś w tym stylu. Ogólnie ma bardzo niską samoocenę. Z piersiami było podobnie, też wstydziła się pokazać, ale przełamała lęk i jest już wszystko okej. Z pusią to kwestia czasu i podejrzewam, że będzie tak samo, tylko problem w tym, że nikt nigdy nie widział jej tam na dole. Od dawna miała bolące okresy i ma pójść pierwszy raz do ginekologa. Troche mi smutno, że pierwszym kto zobaczy ją tam na dole to będzie lekarz a nie ja. Wszystko ze mną okej że tym się przejmuje ? #seks #zwiazki
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6241bbe59df1c3699452560c
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
@AnonimoweMirkoWyznania: Jesteś większą pusią niż ona ;)
Komentarz usunięty przez autora
Jezu wy 12 lat macie
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: Nie.
Zaakceptował: karmelkowa