Wpis z mikrobloga

• 167
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 734
@Daburi Francja i Niemcy mają trochę dalej do ruskich i im ruscy nie grożą specjalnymi operacjami, i nie krzyczą o przywróceniu struktury NATO sprzed '97, no i również mają do nich dalej, a my nawet z nimi graniczymy.
Co do uchodźców, normalna sprawa, że ich przyjmujemy (nie wszyscy tutaj zostaną przecież) ale to co wyprawia PiS z tymi postulatami to już szaleństwo.
  • Odpowiedz
@Daburi Niemcy mają dobro kraju tylko w---------i się w kryzys migracyjny jakiś czas temu. O Francji nie wspominam bo oni mają ten kryzys jeszcze z kolonii.

Polska faktycznie przegina z tym że nasz rząd myśli że wszystko zrobi sam i nie prosi o pomoc. Natomiast większy problem jest taki, że Rusków jak wygrają to Putin dostanie kolejna zachętę do robienia dymów. A to w Gruzji, a to w Kazachstanie, a to
  • Odpowiedz
Niemcy (...) Francja (...)

Co robi Polska? Kraj biedoty, patologii pisowskiej? Dawać każdego ukra, dawać im socjal, dawać im pesele, budować mieszkania za polskie pieniądze.

@Daburi: To teraz przypomnij sobie sytuację sprzed kilku lat z nielegalnymi imigrantami (rzekomo uchodźcami) z Afryki, gdzie Niemcy i Francja chcieli wpuszczać jak leci i grozili sankcjami za nieprzyjmowanie, a Polska musiała się przed tym bronić. Jakie wówczas było Twoje zdanie?
  • Odpowiedz
@Daburi: odpuściłem sobie bojkot Auchan. Od wojny jeżdżę 10kms dalej do dużej biedry. Musiałem zajechać do auchanu szybko w sobotę a tam Ukraińcy na dosłownie każdym kroku. No to jak oni sami zainteresowani nic sobie nie robią z działalności sieci to ja mam jeździć dalej i tracić czas?
  • Odpowiedz
@Daburi gdyby tylko móc przeanalizować historię kto był większość czasu u góry i spadał na 4 łapy, a kto był pajacem i zawsze dostawał w------l( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz