Wpis z mikrobloga

jakie macie najgorsze wspomnienia z dziecinstwa? #dziecinstwo #depresja #przegryw
ja miałem ok 4 lat i rodzice z sis poszli/pojechali gdzieś a ja zostałem sam w domu, zająłem się TV i myślałem że zepsułem tv pilotem bo cos tam się zdarzyło i kanały nie chodziły, płakałem i zasnąłem tak obudziłem się jak przyjechali, wytłumaczyli mi że nic się nie stało XD a TV żyje XD dziś się śmieje z tego, a wtedy dramat lvl hard....XD
No i klasyczny ##!$%@? nie pamietam o co ale ja #!$%@?łem wokół stołu, przed mna sis, a ja za nia i listewka z kwiatka i stara nas goniła i oczywiście ja zbierałem po dupie a ona nic XDDD masakra. Jakie macie wspomnienia, dajcie coś od siebie.
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wykopek_z_pikabu_ru: #!$%@? stary #!$%@?ł wszystko w kuchni potem wszystkich powyzywal i wyszedł na balkon drąc jape że się zabije ( w sumie czasami żałuję że tego nie zrobił xD) teraz to już mam w to #!$%@? w sumie w jego osobę też ale no to co wtedy czułem to masakra była ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mg_93: Jeśli chodzi o alko, to pamiętam wujka pijanego gdy przyszedł do domu i nas terroryzował, kryłem się za mamą a ten #!$%@? mówi do mnie kopnij matkę, matka angry i #!$%@?ła go a on wychodząc jeszcze #!$%@?ł półkę z kosmetykami mówiąc "o malowidełka" :(((
  • Odpowiedz
@wykopek_z_pikabu_ru: a to u mnie to były cykliczne wydarzenia xD pamiętam jeszcze jak były święta wigilia się kończyła chcieliśmy coś pooglądać bo to czasy gdzie neta nie było ale ojciec szedł do wujka na wódeczkę i mama zawsze nas do spania zmuszała żeby nikt przypadkiem go nie sprowokował jak wróci( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@wykopek_z_pikabu_ru: Listopadowa noc. Ojciec miał zadzwonić jak dojedzie na spotkanie. Telefon owszem był, tyle że około 1 w nocy. Matka odebrała, okazało się, że ojciec miał wypadek i zginął na miejscu. Słyszałem rozmowę mamy z kimś ze służb ratowniczych, nie mogłem spać tamtej nocy, wstałem i zapytałem się mamy z kim rozmawiała. Mama nie odpowiadała nic przez dłuższą chwilę. Po moich naleganiach odpowiedziała, że tata miał wypadek i rozpłakała się.
  • Odpowiedz
@mg_93: ja pamiętam wigilie gdzie u nas na trzeźwo stary potrafił #!$%@?ć święta, z fochem jak baba... chyba gorzej.. ;/
całkiem niedawno bo z 6 lat temu. Nie pamiętam o co ale święta #!$%@?. Najgorsze udawanie przy gościach że wszystko jest dobrze, goście odchodzą a on maska w dół i dalej to samo...
  • Odpowiedz
@wykopek_z_pikabu_ru
@Levander
Ehh ,najgorsze wspomnienia wiele będzie tu powtórzeń z poprzednich wpisów ,więc tak od początku mojego życia w domu była bieda taka że nawet w gazecie to raz opisali,matka (chora na białaczkę)nie do końca normalna biła mnie za wszystkie błędy jakie tylko wymyśliła od małego czym popadło (pasem ,kijem pogrzebaczem kablem to były długie bicia co tu ukrywać znęcanie się,bałem się jej )(jeszcze mam brata chorego psychicznie dwa lata
  • Odpowiedz
@wykopek_z_pikabu_ru:
Pamietam ze było lato, słońce zachodziło po kolejnym upalnym dniu. Wracałem z mama do domu. Nagle zatrzymało się auto i mezczyzna którego twarz pamietam do dzis chciał nas podwiesc do domu.
Mama odmôwiła, szliśmy dalej bo zostało dosłownie 100 metrów do celu.
Bylem caly sparaliżowany, bo facet miał coś w sobie przerażającego.
Ruszył, poczułem ulgę, ale auto się zatrzymało kilka metrów dalej.
Kolejny raz zaproponował ze
  • Odpowiedz
@wykopek_z_pikabu_ru: Najbardziej wryło mi się w pamięć jak matka wróciła skądś w nocy naćpana w trzy dupy, miałam z 6,7 lat. Kłócili się z ojcem tak, ze mnie i siostrę obudzili wiec wyszłyśmy z pokoju zobaczyć co się dzieje. A oni, w którymś momencie, zaczęli do nas mówić:
- No to wybierajcie, wolicie z matka pójść czy ze mną zostać.
Do małych dzieci. My tylko płakałyśmy, nie wybrałyśmy, matka poszła
  • Odpowiedz
Na 5 urodziny dostałem od rodziców nowy rower. Taki mega, miał już z tylu przerzutki. Jak wracaliśmy ze sklepu do chaty to z podjarania się zesrałem w nachy.
  • Odpowiedz