Aktywne Wpisy
ChlopoRobotnik2137 +1877
Oho przyszlo polecnie z samej gory od pana Tuska
Je suis @mickpl
#tusk #nieruchomosci #kredytnastart #kredythipoteczny
Je suis @mickpl
#tusk #nieruchomosci #kredytnastart #kredythipoteczny
RentierZZatyczka +876
Wiele można na wykopie przeboleć, mimo zalewu #!$%@? ze strony właścicieli jak i osób sprawujących pieczę nad platformą, ale za zbanowanie szanownego użytkownika @mickpl za brak głupiego tagu i usunięcie znaleziska z 4000 wykopów w momencie kiedy to ma realny wpływ na dalsze eskalowanie wśród społeczeństwa akcji przeciwko korupcji deweloperuchów.
Chciałbym serdecznie życzyć Panu Białkowi, tej **** od zboża, całemu sztabowi moderacji i wszystkim ludziom złej woli z i na wykopie abyście * dostali i ** w *** akcie penetrowani przez stado ***, nie powiem nawet pies was * bo to mezalians byłby dla psa. (Na pewnego *** co na @micka szczeka).
A wam kochani, którzyście są dobrej woli, którzyście wspomagali micka i oponowali przeciwko korupcji deweloperuchów,
Chciałbym serdecznie życzyć Panu Białkowi, tej **** od zboża, całemu sztabowi moderacji i wszystkim ludziom złej woli z i na wykopie abyście * dostali i ** w *** akcie penetrowani przez stado ***, nie powiem nawet pies was * bo to mezalians byłby dla psa. (Na pewnego *** co na @micka szczeka).
A wam kochani, którzyście są dobrej woli, którzyście wspomagali micka i oponowali przeciwko korupcji deweloperuchów,
ja miałem ok 4 lat i rodzice z sis poszli/pojechali gdzieś a ja zostałem sam w domu, zająłem się TV i myślałem że zepsułem tv pilotem bo cos tam się zdarzyło i kanały nie chodziły, płakałem i zasnąłem tak obudziłem się jak przyjechali, wytłumaczyli mi że nic się nie stało XD a TV żyje XD dziś się śmieje z tego, a wtedy dramat lvl hard....XD
No i klasyczny ##!$%@? nie pamietam o co ale ja #!$%@?łem wokół stołu, przed mna sis, a ja za nia i listewka z kwiatka i stara nas goniła i oczywiście ja zbierałem po dupie a ona nic XDDD masakra. Jakie macie wspomnienia, dajcie coś od siebie.
całkiem niedawno bo z 6 lat temu. Nie pamiętam o co ale święta #!$%@?. Najgorsze udawanie przy gościach że wszystko jest dobrze, goście odchodzą a on maska w dół i dalej to samo...
Komentarz usunięty przez autora
@Levander
Ehh ,najgorsze wspomnienia wiele będzie tu powtórzeń z poprzednich wpisów ,więc tak od początku mojego życia w domu była bieda taka że nawet w gazecie to raz opisali,matka (chora na białaczkę)nie do końca normalna biła mnie za wszystkie błędy jakie tylko wymyśliła od małego czym popadło (pasem ,kijem pogrzebaczem kablem to były długie bicia co tu ukrywać znęcanie się,bałem się jej )(jeszcze mam brata chorego psychicznie dwa lata
Pamietam ze było lato, słońce zachodziło po kolejnym upalnym dniu. Wracałem z mama do domu. Nagle zatrzymało się auto i mezczyzna którego twarz pamietam do dzis chciał nas podwiesc do domu.
Mama odmôwiła, szliśmy dalej bo zostało dosłownie 100 metrów do celu.
Bylem caly sparaliżowany, bo facet miał coś w sobie przerażającego.
Ruszył, poczułem ulgę, ale auto się zatrzymało kilka metrów dalej.
Kolejny raz zaproponował ze
- No to wybierajcie, wolicie z matka pójść czy ze mną zostać.
Do małych dzieci. My tylko płakałyśmy, nie wybrałyśmy, matka poszła