Aktywne Wpisy
monalisssa +3
Poruszałam się pojazdem nr2. Ruszyliśmy jednocześnie z nr1. W tym czasie pojazd3 ruszył praktycznie równo za nr2 tak że w momencie jak miałam wjechać na pas drogi głównej, to on się tam znalazł. Na szczęście nic nie jechało z naprzeciwka i odczekałam na lewym pasie drogi głównej aż przejedzie dalej. Zaznaczam że nr3 stał za nr2 tylko jak on ruszył, to ten się wbił szybko na prawo. Byłam na wysokości tej "grubszej"
W badaniu, w którym ludzie mieli do wyboru zwiększenie własnych zarobków dwukrotnie przy niezwiększaniu zarobków całej ludzkości, albo zwiększenie własnych zarobków dziesięciokrotnie przy zwiększeniu zarobków ludzkości dwudziestrokrotnie, 7 na 10 osób wybrało to pierwsze. To są ludzie, którzy inwestują w kawalerki polskie i którym pax bitcoinica odbierze cały kapitał, przekazując go w zamian sprawiedliwym.
#bitcoin #kryptowaluty #nieruchomosci #ekonomia #status
#bitcoin #kryptowaluty #nieruchomosci #ekonomia #status
Sam sobie zmieszasz z na 7:3 czy 5:5 jak wolisz i zaoszczędzisz sporo kasy.
Komentarz usunięty przez moderatora
Na bazę składa się gliceryna i glikol więc to jest to samo tylko osobno. Mieszasz sobie i gotowe. Przegryzać sie nie musi, i tak będziesz to mieszał jeszcze przy robieniu gotowego płynu więc będzie miało okazję się dokładnie wymieszać.
Ważne abyś trzymał to w lodówce.
Lepiej kupić na allegro dwa litry za 50zl, niż coś takiego:
100ml :D
https://www.aromachem.eu/pl/p/EXPRAN-MIX-100-ML-GLIKOL-GLICERYNA-7030/476
Nie jesteśmy targetem? To co robisz na tym tagu?