Aktywne Wpisy

enten +111
To jest złoto. Potężny restaurator spruł się, że ludziom nie podoba się kilka listków pizzy (czyli mąki z wodą i serem) za 60 zł, bo jego pizzeria potrafi wykręcić 1% mniej glutenu od konkurencji i w ogóle klient się nie zna i ma zamknąć ryj.
(odpowiedź właściciela w komentarzu)
Coraz lepsze te nasze restauracje. 10 lat temu w ekskluzywnej restauracji jadło się jakiś pieczeń czy kaczkę za 50 zł i jedzenia było
(odpowiedź właściciela w komentarzu)
Coraz lepsze te nasze restauracje. 10 lat temu w ekskluzywnej restauracji jadło się jakiś pieczeń czy kaczkę za 50 zł i jedzenia było
źródło: 1736848979373
Pobierz

Czy facet w wieku 32 lat z 5kg nadwagi ma szansę u kobiet? Nigdy nie miałem kobiety. Normalną wagę miałem przez jakieś 2 lata. Nie piję alkoholu, nie palę, dobrze zarabiam, jestem wykształcony. Z wyglądu brzydki nie jestem. Jedynie ta nadwaga...
Ogólnie ciężko mi się poznawało kobiety. Dawały mi znaki, że się im podobam ale gdy przychodziło co do czego to były nie do zdobycia.
#zwiazki #s--s #rozowepaski #niebieskiepaski #oswiadczenie #zalesie #po30
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #623e2fde9df1c36994522430
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Z drugiej strony ja najlepsze powodzenie miałem gdy miałem jakieś 10kg nadwagi tylko że ja wtedy ćwiczyłem i miałem niezłą masę mięśniową
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
@AnonimoweMirkoWyznania: XDDDDDDDDD weź ty lepiej zostaw relacje damsko-męskie tym którzy się do tego nadają.