Aktywne Wpisy

wiesiu2 +309
CyberFolks właśnie próbowało "po cichu" podmienić mi pakiet serwera. Budzę się rano, a w skrzynce mail z informacją o kończącej się usłudze i fakturą na 1 099,00 zł netto – za hosting „wp_FLY”, którego nigdy nie zamawiałem. Loguję się do panelu, a tam okazuje się, że zamiast dotychczasowego pakietu za 699 zł netto, nagle mam coś droższego o 400 zł. Tego typu zagrywki kojarzyły mi się dotąd z #homepl czy
źródło: cf
Pobierz
tojapaweu +1
Mireczki, co byście wybrali z tej dwójki? Oba auta około 2020 roku. No chyba, że coś innego podobnego polecicie? Zależy mi i na mocy i wyglądzie i ładnym środku.
Audi S5 vs BMW m340i
#samochody #motoryzacja #pytanie #kiciochpyta
Audi S5 vs BMW m340i
#samochody #motoryzacja #pytanie #kiciochpyta
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Myślicie że seria tutoriali pokazujących krok po kroku pokazujących jak zbudować coś od zera (np. serwer/framework http, własny system kontroli wersji, własny język programowania) byłaby interesująca?
Zastanawiam się nad otwarciem bloga lub kanału technologicznego na YT i chciałbym poznać opinie
Podobnie nie wiem jak ma się on do własnego języka programowania.
Co do własnego języka programowania to mógłbym omówić gramatykę bezkontekstową, abstract syntax tree i zakodzić jakiś prosty język
Komentarz usunięty przez autora
To jest dobre pytanie bo pozwoli ci założyć jakieś ramy na temat który planujesz zrealizować. Inne zainteresowanie będzie jak będziesz tłumaczyć podstawy inne jak założysz że już odbiorca treści powinien to wiedzieć. BTW wspomnienie o tym jakie zagadnienia dobrze jest wiedzieć przed przystąpieniem do oglądania to tez dobry zwyczaj. Jak jeszcze masz coś sprawdzonego i godnego polecenia do