Wpis z mikrobloga

Tak już w sumie na chłodno, bo całą drugą połowę przeglądałem sobie Internet, a ta paraolimpiada leciała w tle.
Nie zależy mi już w tym sezonie na żadnych pucharach, ligę może jeszcze dociągną, bo spora przewaga, ale w LM z taką grą nie wróżę wielu sukcesów. Jedyne o czym marzę to Mbappe, nowy prawy obrońca, nowy defensywny pomocnik i jakiś normalny trener. Fajnie wyglądały pierwsze 2 miesiące Carlo, Real grał ofensywnie, ale ten siwy bajerant nie ma żadnego pomysłu i 30 minutowy zryw z obsranym PSG tego nie zmieni. Niech to nawet będzie Pochettino. Zidane był jaki był, ale takiego gówna taktycznego co potrafi zaserwować Ancelotti to chyba sobie nie mogę przypomnieć.
#realmadryt #mecz
  • 15
@klodwandam: czy w szatni Realu jest jakieś wielkie ego? Największym chyba będzie Mbappe, ale nie sądzę że skakałby do trenera przy Karimie u boku, bo to jego mentor. Wszyscy doświadczeni piłkarze raczej mają łagodne charaktery, Karim to z pewnością introwertyk, Luka skromny chłopak z Jugosławii, a to najbardziej doświadczeni gracze w zespole.
@ObslugaRadomskiegoLotniska: a nie ma? to, że na co dzień chłopaki wydają się normalnymi ludźmi to nie znaczy, że zaakceptują bez problemu zmianę statusu w kadrze. Zaraz ma przyjść chłop który już teraz jest uważany za top1 na świecie. jak Zidane przed pandemią posadził Modricia na ławce to zaraz w mediach zaczęła się kampania odchodzenia Chorwata i wymusił w ten sposób powrót do składu, jak Schuster skrytykował Kroosa to ten od razu