Aktywne Wpisy

Anonim927 +21
Narzekać na p0lki wiadomo. Sam dostałem w dupsko. Alimenty chuje muje. Od 7 miesiecy jestem z szarą myszką. I wiecie co. Ma swoje mankamenty. Nie gotuje raczej choć sprząta i układa mi szafę, chwali moje dania, płacimy za siebie naprzemiennie wedle mozliwości, s--s nieczęsty ale zajebisty ona 38 lvl ja 43. Szczupła, skromna obcych dzieci mi nie przyniosła. Tulimy się nocami jak kociaki. Uwielbiam jej ciepło, jej włosy po sam tyłek i

poleccie dla mnie jakis film na weekend. Ma byc klimatyczny, z lat 1980-2005, nie moze to byc film akcji, moze byc z jakas wschodzaca gwiazda
#filmy
#filmy

W ciągu 25 lat życia robiłam już z ojcem zbrojenia pod garaż, więźby dachowe, kładłam blachę na ten dach, malowałam, tynkowałam, kładłam panele, układałam regipsy, kładłam płytki, mieszałam beton, naprawiałam rowery, cięłam drzewo, rozrabiałam nalewki i wino, przetykałam szambo (dlatego wytrzymałam tyle na wykopie). Kocham mojego tatusia
#remont #remontujzwykopem #tatacontent #chwalesie
źródło: comment_1647771482YB6v84TCB3Xn4EFCSJNO8h.jpg
Pobierz@asadasa: mireczki brać się póki jeszcze chłopy się
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Na urodziny mi nawet życzeń nie składa, nie wiem czy mnie się wstydzi czy oo prostu nie chce mnie xd
Nie wiem czemu ale jak widzę takie listwy to w głowie mam od razu panele grubości papieru z lat 2000.
Przy białych listwach, by to wyglądało super. Zmiana nawet teraz nie była by jakoś uciążliwa i droga.
Komentarz usunięty przez autora
Czego nie słyszałeś?
W sumie ja z nim nie gadam, dla przykładu jestem w kuchni jem cos on przychodzi i idzie z żarciem do salonu
Jeśli jestem w salonie on idzie do kuchni jeść
Albo jestem przy nim dosłownie nic nie gadamy, przychodzi mama i on zamienia się w boga towarzystwa i gada z
Do dziś pamiętam ten dzień jak mnie olał rano w kuchni gdy powiedziałem zwykle cześć i od tego czasu jak z nim jestem czuje spięcie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ciężko to wytłumaczyć mógłbyś mówić że mógłbym zacząć z nim gadać, ale się nie da.
Ostatnio miał problem z autem to
Albo wiesz złożyć życzenia normalnie, powiedzieć coś dobrego, miłego a na i wigili to on się normalnie cały trzęsie i oczywiście jakie życzenia ma wtedy "żebym se