Wpis z mikrobloga

Ułożyłam z ojcem podłogę ( ͡° ͜ʖ ͡°) jestem zachwycona efektem.

W ciągu 25 lat życia robiłam już z ojcem zbrojenia pod garaż, więźby dachowe, kładłam blachę na ten dach, malowałam, tynkowałam, kładłam panele, układałam regipsy, kładłam płytki, mieszałam beton, naprawiałam rowery, cięłam drzewo, rozrabiałam nalewki i wino, przetykałam szambo (dlatego wytrzymałam tyle na wykopie). Kocham mojego tatusia

#remont #remontujzwykopem #tatacontent #chwalesie
asadasa - Ułożyłam z ojcem podłogę ( ͡° ͜ʖ ͡°) jestem zachwycona efektem. 

W ciągu...

źródło: comment_1647771482YB6v84TCB3Xn4EFCSJNO8h.jpg

Pobierz
  • 161
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@s---k: wydaje ci sie. W zyciu zacznie cie dominować, patrzec z góry i podejmować decyzje sama. Ona przeciez potrafi, zna sie, ze starym juz robiła. A ty sie nie w--------j i potrzymaj poziomice.
  • Odpowiedz
proces w toku ( ͡~ ͜ʖ ͡°) mam od kilku tygodni dietę, chodzę na ćwiczenia (na razie tylko fitness bo nie mam kondycji), jeżdżę do pracy na rowerze. Do tego noszę aparat na zębach. Więc za rok mam zamiar być już niezłą dupeczką, która i obiad ugotuje i gips położy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@asadasa: mireczki brać się póki jeszcze chłopy się
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@hebanowy_ksiaze: na serio, nawet się go pytałem to nic nie odpowiedział, a matka się wkuriwaław ten dzień xD

Na urodziny mi nawet życzeń nie składa, nie wiem czy mnie się wstydzi czy oo prostu nie chce mnie xd
  • Odpowiedz
@s---k: Nie chodzi o to kto ulegnie. Bardziej o to, ze ona bedzie walczyć o pozycje i albo ją osiągnie u ciebie albo gdzies indziej. Byle by była na gorze. Dla niej to bedzie walka o pozycje, a dla ciebie piekło gdy sie nie podporządkujesz. Wiec skoro lubisz tracić czas i nerwy na walki z takimi (oczywiście takie potrafią włączyć do walki wszelką dostępna im b--ń, nie tylko decyzyjność w
  • Odpowiedz
  • 0
@hebanowy_ksiaze: to wychodzi na to że mnie chyba nie chce xd
W sumie ja z nim nie gadam, dla przykładu jestem w kuchni jem cos on przychodzi i idzie z żarciem do salonu

Jeśli jestem w salonie on idzie do kuchni jeść

Albo jestem przy nim dosłownie nic nie gadamy, przychodzi mama i on zamienia się w boga towarzystwa i gada z
  • Odpowiedz
  • 1
@hebanowy_ksiaze: nigdy to się raczej nie zmieni, zaczęli się jak miałem z 13 lat, wtedy przestał się do mnie odzywać.
Do dziś pamiętam ten dzień jak mnie olał rano w kuchni gdy powiedziałem zwykle cześć i od tego czasu jak z nim jestem czuje spięcie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ciężko to wytłumaczyć mógłbyś mówić że mógłbym zacząć z nim gadać, ale się nie da.

Ostatnio miał problem z autem to
  • Odpowiedz
  • 0
@hebanowy_ksiaze: tłumaczyłem sobie że po prostu nie umie, wstydzi się, nie potrafi być ojcem, no ale widziałbym ze się czasem stara, zagada, sam chciałem mu pomóc z tym węglem przyszedł mówię mu czy iść mu pomóc a ten do matki żeby do niego przyszła.
Albo wiesz złożyć życzenia normalnie, powiedzieć coś dobrego, miłego a na i wigili to on się normalnie cały trzęsie i oczywiście jakie życzenia ma wtedy "żebym se
  • Odpowiedz