Wpis z mikrobloga

Ułożyłam z ojcem podłogę ( ͡° ͜ʖ ͡°) jestem zachwycona efektem.

W ciągu 25 lat życia robiłam już z ojcem zbrojenia pod garaż, więźby dachowe, kładłam blachę na ten dach, malowałam, tynkowałam, kładłam panele, układałam regipsy, kładłam płytki, mieszałam beton, naprawiałam rowery, cięłam drzewo, rozrabiałam nalewki i wino, przetykałam szambo (dlatego wytrzymałam tyle na wykopie). Kocham mojego tatusia

#remont #remontujzwykopem #tatacontent #chwalesie
asadasa - Ułożyłam z ojcem podłogę ( ͡° ͜ʖ ͡°) jestem zachwycona efektem. 

W ciągu...

źródło: comment_1647771482YB6v84TCB3Xn4EFCSJNO8h.jpg

Pobierz
  • 161
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@asadasa: ja wychowywałem się bez ojca i też położyłem panele sam na studiach, robiłem też wylewki, kładłem tynki, naprawiałem kilka razy pralkę poza filmikami DIY nie przygotowywałem się do tego nigdy specjalnie. Najbardziej frustrujące robiąc coś z partyzanta było tylko jak się miało rozgrzebana robotę a brakowało jednego narzędzia albo klucz się rozwalił i nic w zapasie. Moja luba jest podobnie jak Ty jest siostrą, która miała być synem w
  • Odpowiedz
@asadasa: siema, masz czas w następny weekend? daję 60 zł / metr, do tego wyżywienie (śniadanie, obiad). Płacę ekstra jak uwiniecie się w tydzień i pijani nie obrzygacie ścian.
  • Odpowiedz
@asadasa: w pierwszej chwili chciałem ci pocisnąć, że chwalisz się panelami, a masz jakieś plamy na ścianie. xD
dobrze że sczymałem ryj, bo to ja na ekranie lapka te plamki mam. kapnąłem się, jak w dół zeskrollowałem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
moja kobita też ze mną i budowała, i murowała. kobiecości nic jej to nie ujęło jakoś. ;)
  • Odpowiedz
@darek4099: listwy są odcień ciemniejsze niż panele, ale na żywo po ustawieniu mebli nie wygląda to tak źle. Do wyboru mieliśmy albo odcień jaśniejsze albo te, więc padło na ciemne. Musieliśmy wybrać z tych akurat dostępnych w sklepie z panelami bo mieliśmy ładny rabat
  • Odpowiedz
@Re_mi: @flumpy_bread: @tangerine_: @noox: no właśnie wbrew pozorom łatwiej się nauczyć kłaść panele niż schudnąć xD panele kładziesz raz na parę lat przez kilka dni. Chudnięcie to codzienny wysiłek i wyrzeczenia trwające przez ponad rok ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale tak jak pisałam wyżej, work in progress, więc mam nadzieję że za parę miesięcy będę już dużo lżejsza
  • Odpowiedz