Aktywne Wpisy
Czy kontynuowali byście Wasz związek jeśli wasza partnerka by was uderzyła z otwartej dłoni podczas kłótni? Moja partnerka mnie uderzyła dziś pierwszy raz, jesteśmy razem już prawie 2 lata i nie wiem co o tym myśleć #zwiazki #niebieskiepaski
Lujdziarski +325
Na początku lat 80, urodziła się moja siostra, jako wcześniak. Zmarła po 3 dniach. Dzisiaj, albo nawet te 10 lat później by ją odratowali.
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Słucham z last.fm - Notowanie: 39 (subskrybuj tag: #sluchamzlastfm)
Polegać ono będzie na pokazaniu 9 najczęściej słuchanych przez Was albumów w minionym tygodniu.
Notowanie będzie się pojawiać co tydzień w niedzielę, w godzinach wieczornych.
Aby wziąć w nim udział należy wykonać kilka prostych czynności:
1. Wchodzimy na stronę: http://tapmusic.net/lastfm/
2. Wpisujemy swoją nazwę użytkownika w serwisie last.fm
3. Następnie wybieramy "7 days", gdyż zestawienie będzie z minionego tygodnia.
4. Następnie wybieramy "3x3", co pozwoli na wygenerowanie 9 najczęściej słuchanych albumów.
5. Poniżej zaznaczamy ptaszkiem: "Display album/artist captions" oraz "Display playcount".
6. Klikamy w guzik "Submit" aby wygenerować grafikę, która zawierać będzie nazwy artystów, tytuły albumów oraz liczbę odsłuchań utworów zawartych na poszczególnych albumach danego artysty. Zestawienie może np. zawierać kilka albumów danego artysty i do każdego będzie podana inna liczba odsłuchań utworów na nich zawartych.
7. Zapisujemy obrazek lub kopiujemy jego adres i dodajemy poniżej (w komentarzu) jako załączone zdjęcie do komentarza (ikona aparatu fotograficznego).
Uwaga: aby być na bieżąco z każdym notowaniem, to zapraszam do subskrypcji tagu: #sluchamzlastfm
#muzyka #oswiadczenie #lastfm #sluchamzlastfm
Komentarz usunięty przez moderatora
A ja nie ponowię Twojej prośby bo nie jestem jakimś zakompleksionym stulejarzem z neta, pozdrawiam czule :)
Nie wiem czemu, ale ten tekst jednym z najbardziej zabawnych, które tu od lat spotykam.
Masz lepszy gust muzyczny bo co? Bo tak Ci mamusia powiedziała? Każdy nazwie swój gust muzyczny najlepszym więc odpuść sobie.
Poza tym nawet jeżeli masz ''jedyny słuszny'' gust to dalej nie zmienia to faktu, że jesteś internetowym napinaczem a w rzeczywistości pewnie nie masz kolegów i dziewczyny xD
@plimq: bo nie mam aktualnie nic lepszego do roboty
Pokaż mi w którym miejscu to ja napisałem, że uważam swój gust za fajny.
Dziwny koleś z Ciebie, niewarty uwagi nawet, ale, że mam dobry humor dzisiaj to się dałem wciągnąć w tę wymianę ''zdań''