@winokobietyiwykop: ale durne #!$%@? jezu drogi. USA dalej dogaduje i dogada sie z Iranem nawet bez ruskich. Ruscy żadnych ataków nie zrobią bo #!$%@? mogą, a jak tylko zaczną fikać to sie skonczy impreza. Fejk wypuszczony żeby straszyc zachód jakąś wojną, mimo że ruscy nie potrafią jednego #!$%@?łka opanować w dwa tygodnie.
@winokobietyiwykop: Ale #!$%@? propagandą strachu xD I to ciągłe nakręcanie że Poland zostanie #!$%@?, że zostaniemy sami z krajami bałtyckimi, że nato przestanie istnieć a rosja stanie się potężna jak ZSRR xD zesrałem się
dla mnie brzmi to jak najbardziej pesymistyczny ale realistyczny scenariusz jakby putin wszystkie karty idealnie rozegral
@gharman: a dla mnie brzmi to jak #!$%@? ruska propaganda. W ogóle jestem zaskoczony jak oni #!$%@? na wszystkich frontach, ta ich propaganda licha jest. #!$%@? kacapy
@winokobietyiwykop: @konserwix: a ja się zgodzę z kolegą.. też uważam że ten plan jest jak najbardziej realny. Tzn według ruskich. Uważam że ma on pewne błędy, ale jak najbardziej BYŁ prawdopodobny. 2 tyg temu. Gdyby faktycznie udało im się wziąć Ukrainę w 2 dni, zachod nie miałby czasu się zjednoczyc. I zaczęłyby się takie gierki. Wiele wątków jest z dupy, ale ogólny zarys takich działań był prawdopodobny. Wyobraźcie sobie że
@winokobietyiwykop: No właśnie szukałam czy ktoś się już wypowiadał na ten temat na wykopie. Nie wiem czemu artykuł wisi na głównej stronie Interii. Chyba chcą aby przeciętny Kowalski się zesral ze strachu.
@Sin- Uwazasz, ze powinno sie dla dobrego samopoczucia Kowalskiego ukrywac wiarygodne informacje? Mysle, ze nie. Kwestia do roztrzygniecia pozostaje wiarygodnosc tych zrodel.
Dzisiaj mija 20 rocznica przystąpienia Polski do UE. Unia realnie zmieniła moje życie. Nie wyobrażam sobie Polski poza UE. Zaplusuj, jesli się za mną zgadzasz.
Igor Sushko
Jest o Polsce.
https://twitter.com/igorsushko/status/1503668377289584640?t=FSfFVsCZtXdauc4BcNr9Cg
#ukraina #wojna #polska #rosja
PS ten scenariusz chyba był pisany parę lat temu gdzie jeszcze nie wiedzieli jak bardzo są ujowi
zesrałem się
@gharman: a dla mnie brzmi to jak #!$%@? ruska propaganda. W ogóle jestem zaskoczony jak oni #!$%@? na wszystkich frontach, ta ich propaganda licha jest. #!$%@? kacapy