Wpis z mikrobloga

@winokobietyiwykop: ale durne #!$%@? jezu drogi. USA dalej dogaduje i dogada sie z Iranem nawet bez ruskich. Ruscy żadnych ataków nie zrobią bo #!$%@? mogą, a jak tylko zaczną fikać to sie skonczy impreza. Fejk wypuszczony żeby straszyc zachód jakąś wojną, mimo że ruscy nie potrafią jednego #!$%@?łka opanować w dwa tygodnie.
  • Odpowiedz
dla mnie brzmi to jak najbardziej pesymistyczny ale realistyczny scenariusz jakby putin wszystkie karty idealnie rozegral

@gharman: a dla mnie brzmi to jak #!$%@? ruska propaganda. W ogóle jestem zaskoczony jak oni #!$%@? na wszystkich frontach, ta ich propaganda licha jest. #!$%@? kacapy
  • Odpowiedz
@winokobietyiwykop: @konserwix: a ja się zgodzę z kolegą.. też uważam że ten plan jest jak najbardziej realny. Tzn według ruskich. Uważam że ma on pewne błędy, ale jak najbardziej BYŁ prawdopodobny. 2 tyg temu. Gdyby faktycznie udało im się wziąć Ukrainę w 2 dni, zachod nie miałby czasu się zjednoczyc. I zaczęłyby się takie gierki. Wiele wątków jest z dupy, ale ogólny zarys takich działań był prawdopodobny. Wyobraźcie sobie że
  • Odpowiedz
@winokobietyiwykop: No właśnie szukałam czy ktoś się już wypowiadał na ten temat na wykopie. Nie wiem czemu artykuł wisi na głównej stronie Interii. Chyba chcą aby przeciętny Kowalski się zesral ze strachu.
  • Odpowiedz