Sonia Płotnikowa, córka Władimira Płotnikowa, posła partii Putina i bliskiego współpracownika, pisze na Instagramie „trudności (sankcje) tylko uczyniły Rosjan bardziej patriotycznymi, a Rosja jest najsilniejszym krajem świata”.
@lubieczipsy_: te ruskie caryce, córeczki oligarchów i polityków mnie bardziej wkur niż ich starzy. Ich ojcowie jakoś swoją pozycję wypracowali. Wiadomo, że najczęściej w wyniku brutalnych wewnętrznych walki ale jednak. Natomiast one są czystą kastą pasożytniczą które nic nie wytwarzają, nie produkują, nie dają żadnej wartości dodatniej światu. Ich życie to nieustanny fun i ruchanie z chadami za pieniążki z rassji ¯\_(ツ)_/¯
@lubieczipsy_: te ruskie caryce, córeczki oligarchów i polityków mnie bardziej wkur niż ich starzy. Ich ojcowie jakoś swoją pozycję wypracowali. Wiadomo, że najczęściej w wyniku brutalnych wewnętrznych walki ale jednak. Natomiast one są czystą kastą pasożytniczą które nic nie wytwarzają, nie produkują, nie dają żadnej wartości dodatniej światu. Ich życie to nieustanny fun i ruchanie z chadami za pieniążki z rassji ¯_(ツ)_/¯
@AntyBohater: z dwojga złego lepszy pasożyt niż zbrodniarz. Życie z socjalu i s--s jest niczym w porównaniu do tego co robi jej stary, nie myślisz logicznie.
mam takie drobne marzenie, żeby pseudo służby specjalne Ukrainy wyłapywały takie dziunie i gogusiów, a następnie przed kamerami codziennie dokonywali egzekucji jak ISIS
Napisała post z Dubaju...
#ukraina #wojna #rosja
źródło: comment_1647206058Xkt1FurTJcCP1PoLHxPcnB.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Te sankcje i bieda motłochu to poświęcenie, jakie jestem w stanie ponieść - mógł ten glonojad napisać. XD
@AntyBohater: Wyżej masz jaki to chad
Komentarz usunięty przez autora
@lubieczipsy_: kurde, no nie wiem
Obrzydliwy pomiot kacapski.
Myślałem, że ma różowe rajstopy a ona ma taki dziwny kolor po prostu