Wpis z mikrobloga

Chciałbym sobie kupić Xboxa series X. I tu moje pytanie: czy warto? Czy nie za późno? Czy opłaca się kupić go w opcji all access za 146 zł/msc? Jak to w ogóle działa? xD Czy na jednej konsoli mogę mieć z partnerką oddzielne konta? Czy ona będzie miała dostęp do gier z game passa? Nigdy nie miałem konsoli, więc sorki jeśli pytania są nieco głupie #konsole #xbox #xboxseriesx #kiciochpyta
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@wielkiblondyn: tak, na jednej konsoli można mieć więcej niż jedno konto, oczywiście każde ze swoimi zapisami stanu gier, osiągnięciami itp. I tak, partnerka będzie miała dostęp do gier z Game Passa, jeśli Ty wykupisz sobie tą usługę na swoim koncie. I nie, nie jest za późno na zakup tej konsoli.
  • Odpowiedz
@Ogonkowa: piszesz, ze xbox one s nie różni sie od xsx, nie oczekuj więc poważnego podejścia ( ͡° ͜ʖ ͡°) i nawet xss mocno sie rozni, kwestia kto jakie ma wymagania
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@wielkiblondyn: oficjalna cena Game Pass Ultimate to 54,99zł/miesiąc. Można kombinować i mieć tą usługę taniej lub dużo taniej jeśli co miesiąc zakładasz nowe konta. Ja lecę od przypadku do przypadku, czyli raz mam, a raz nie mam GPU. Aktualnie nie mam go od tygodnia i już zaczyna mi go brakować. Wszystko zależy od tego, jak grasz. Ale ogólnie lepiej mieć GPU niż go nie mieć, bo wtedy uczucie, jak bez
  • Odpowiedz