Aktywne Wpisy
OVHcloud +90
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
mickpl +464
Stano pedzioł w Kanale Zero, że nie ma pojęcia jak zrobić materiał o lobbingu co do dopłacania deweloperom, dłuższy niż 15 minut, żeby był interesujący i żeby było w ogóle o czym gadać.
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
Z drugiej strony jak ci mongolscy hitlerowcy podbiją Ukrainę, pewnie i tak będą chcieli spróbować zmierzyć się z NATO i zrobią to na terytorium Polski. Owszem, rosyjskie siły lądowe to parodia wojska, ale artyleria i siły nuklearne już nie. Dzisiaj przeszedłem się przez miasto w którym mieszkam ze świadomością, że w optymistycznym scenariuszu dopiero za kilka lat zostanie zniszczone z powodu absurdalnych imperialnych idei rosyjsko-mongolskiego podnarodu.
Nie chce się nic planować, nic robić, o nic starać, bo po co? Zbudować dom, żeby został zaraz zniszczony? Nic nie warte to wszystko. Czasami myślę, że lepiej było dla Polski poprzestać w 1989 r. na statusie Finlandii, byłoby to bezpieczniejsze niż bycie krajem frontowym NATO. A jeszcze zaraz zostanę nazwany onucą bo boję się zniszczenia swojego kraju.
#wojna #rosja #ukraina
Przestańcie wierzyć ruskiej czy ukraińskiej propagandzie. Ukraina toczy wojnę i każdy zniszczony czołg liczony dwukrotnie czy choćby mały sukces militarny będzie rozdmuchany w kosmos. Każda, nawet nierealna nadzieja na pomoc wojskową z zewnątrz również
@niekibicujepilkarzom: źródło? Bo widziałem, że tak powiedział jakiś ukraiński minister, ale nie widziałem wypowiedzi nikogo z NATO.
@niekibicujepilkarzom: gdzie NATO to zapowiedziało?
https://twitter.com/nexta_tv/status/1502961161188397056
Chłop nie sprawdził kto w ogóle te słowa wypowiedział, więc resztę tekstu też możesz sobie zinterpretować w podobnym tonie.
@niekibicujepilkarzom: xD
@niekibicujepilkarzom: zapomniałeś dodać że ryczysz i się trzęsiesz.
Budować dom z taką k---a inflacją i stopą procentową to ja bym się martwiła
@niekibicujepilkarzom: bo randomów bez doświadczenia bojowego nie przyjmują. Za to zarabiam pieniądze, co pozwala mi wspierać Ukraińców finansowo. To each their own.
Jakbym miał siedzieć w piwnicy z takimi obsrańcami jak Ty, to już bym wolał dostać Iskanderem na powierzchni.