Aktywne Wpisy
Z każdym dniem od ujawnienia szczegółów BK0% coraz mniej chce mi się żyć i pracować. Po co to wszystko było? Szkoła, studia, praktyki, zmiany pracy, podnoszenie kwalifikacji, kursy, certyfikaty, nawet się przebranżowiłem 9 miesięcy temu na IT (cudem złapałem pracę jako junior). I to wszystko po to tylko żeby skończyć na wiecznym wynajmie jak szczur.
Nie będę mógł stworzyć sobie swojej własnej komfortowej przestrzeni bo landlord nie pozwoli pozbyć się meblościanki z
Nie będę mógł stworzyć sobie swojej własnej komfortowej przestrzeni bo landlord nie pozwoli pozbyć się meblościanki z
ProwojMiliten +211
"робота для жінок" - praca dla kobiet
"робота в любліні" - praca w Lublinie
"робота варшава" - praca Warszawa
"робота в варшаві" - praca w Warszawie
"робота в польщ" - praca w Polsce
"робота польща" - praca polska
"робота вроцлав" - praca we Wrocławiu
"робота гданськ" - praca Gdańsk
"робота для тих хто вже в польщі" - praca dla tych, którzy są już w Polsce
#ukraina #wojna #rosja #ciekawostki
Na grupie osiedlowej i kilku innych miejskich grupkach na fb, w których jestem, co chwilę widzę ogłoszenia, że a to pierogi lepią, a to mogą posprzątać, a to ciasta upiec, a nawet
Komentarz usunięty przez moderatora
- gdzie 500+
- gdzie zasiłek
- zasiłek na bąbelki
- olx za darmo
- dej
@MirkobIog: Wiem skąd się bierze to uczucie, ale wg mnie wypada tak mówić. Ruskie trolle będą teraz nas spamować różnymi problemami dot. uchodźców, rzucać tysiącami oszczerstw i argumentów. Nie pozbyliśmy się problemów gospodarczych sprzed wojny i wysoce prawdopodobne, że będziemy teraz się z nimi mierzyć jeszcze mocniej.
To bardzo żyzna gleba do argumentacji trolli, że
To nie pracowników brakuje. To brakuje ofert za coś więcej niż głodowe prowadzenie życia.
Bardzo często w gorzej uposażonych rodzinach pracuje tylko jedna osoba np. mąż (minimalna krajowa + reszta pod stołem). Taka rodzina dostanie sporo socjalnych darowizn od państwa. Jeśli żona pójdzie do
@neib1: Ja jestem bardzo otwarty na między-słowiański ruch emigracyjny, ale szkoda że ten jest okupiony krwią i śmiercią dzieci, mężczyzn i kobiet. Tylko tyle.