Wpis z mikrobloga

Do mikroiglowania łba jaka długość igieł w dermaroler? Bo mam 0.25. Robię to 2x w tygodniu. Mam też 3 opakowania alopexy i finasteryd 5 mg ale nie używam tego tylko roluje na razie bo boję się o libido a na minoxie o serce XD. Jak już zacznę brać #minoxidil to codzinnie?
#finasteryd #lysienie #wlosy
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@azek: 1. 1.5 mm raz w tygodniu 0.25 jest bezużyteczne 2. Włosy uzyskane na minoxie są minox dependent i wszystkie wypadną jak przestaniesz stosować, ale tylko te które uzyskałeś na minoxie
  • Odpowiedz
@chlopak_z_blokow: to co mi polecasz? Nie mam zakoli ale od wakacji włosy mi się przerzedzily, ze widać skórę głowy przez włosy i podczas mycia głowy, zostaje mi po kilkanaście włosów na ręce. Co np rok temu nie miało miejsca. Patrz co się robi. To z września i trochę mi się zagęściło. Byłem miesiąc na testosteronie 500 tygodniowo i od tego czasu to zauważyłem. Chociaż miesiąc to za krótko aby zaczęły
azek - @chlopakzblokow: to co mi polecasz? Nie mam zakoli ale od wakacji włosy mi się...

źródło: comment_1647122203lPYXnMSTHR5aIbe3OspJaL.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@chlopak_z_blokow: nie nie, estro miałem wysoko bo suty bolały, potem zbiłem lekko i było ok. Od września nic nie biorę i nie zamierzam. W poniedziałek skocze na badania i jeszcze sprawdzę czy sie odblokowałem. 40 dni żarłem clomid a wcześniej hcg. Za dużo p---------a z hormonami, a samopoczucie na odbloku to dramat. Nie zamierzam być kulturysta więc sam trening i dieta wystarczy
  • Odpowiedz
Minox bez bloka średni pomysł, jem już jakies 7 lat Fina chociaż ostatnie próbuje zrezygnować ale boje się go odpuścić całkowicie bo od pary miesięcy ru psikam i niby nie lecą ;) ru bym Ci bardziej proponował zamiast Fina po Finie mnie akurat tłuszcz zalewa. Minox tez jakies 7 lat i c**a widać odrost, a coś z sercem ostatnio dziwnie i go wywalam. Ile masz lat bo wygląda jakby cały przód się
  • Odpowiedz
@bzbe: 26 lvl zaraz. To było z października, nie mam już takiego łysego pola. Zarosło mi to ale nadal są rzadsze niż rok czy 2 lata temu. Ru wolałbym nie stosować bo jest nie przebadany a dostaje się do krwiobiegu i kto wie co za kilka lat spowoduje
  • Odpowiedz