Aktywne Wpisy
MishMashStudio666 +3184
Hejo! mam dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to
v0odo0 +214
Ciekawostka. Patrząc na tego screenshota słyszysz w tle muzykę. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#nostalgia #unrealtournament #staregry #gry
#nostalgia #unrealtournament #staregry #gry
Plucie na wszystkich to nie jest dyplomacja
#wojna #rosja #ukraina
Komentarz usunięty przez moderatora
@rezydenttomek: oni dokładnie wiedzą, w 100# co robią. On, Putin I wszyscy inni generałowie. To tylko marna gra aktorska pod rosyjską publiczkę
@Tremade: Nie rozumiem, dlaczego ktokolwiek jeszcze z tym ścierwem rozmawia. Ja bym mu się chyba wyrzygała na buty na sam jego widok, chyba najobrzydliwsza kreatura wśród polityków świata. Jaki jest sens cokolwiek negocjować z notorycznym kłamcą, który żadnych ustaleń nie dotrzymuje?
@Tremade: Wyciszanie Łagrowa w telewizji by potem mówić własnymi słowami o tym co powiedział śmierdzi na kilometr. Rosja zamyka facebooka by obywatele nie poznali prawdy, a polska tv wycisza Łagrowa by?
Przecież dali warunki, uznanie rosyjskiego Krymu,
@Tremade: Za to mu płacą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Tremade: po ostatnich wystąpieniach powinni w ogóle ignorować fakt jego istnienia i nie dopuszczać do głosu. Wiele to nie da, za to dodatkowe upokorzenie tego żałosnego typa zawsze daje choćby lekką satysfakcję...