Aktywne Wpisy
salanderek +505
Czy i co ile pierzecie szczotkę do kibla? Zamieszkałem jakiś czas temu z dziewczyną i była zdziwiona, jak do białych ubrań w pralce dorzuciłem szczotkę do kibla, bo u niej się nie prało, tylko kupowało nowe, u mnie w domu natomiast tak średnio co 2-3 miesiące - wyrzucanie i kupowanie nowych szczotek to wg mnie marnowanie pieniędzy, także ciekawy jestem jak jest u was
#kiciochpyta #mieszkanie
#kiciochpyta #mieszkanie
WielkiNos +305
Palacze to nie najbardziej uciśniona grupa tylko najbardziej roszczeniowa, która nie dba o nic poza możliwością realizacji swojego uzależnienia.
#palenie #polska #przepisy #bekazpodludzi #palaczetopodludzie
#palenie #polska #przepisy #bekazpodludzi #palaczetopodludzie
Od miesiąca jestem czysty, jedynie doraźnie biorę leki. Zaczynam wracać do rzeczywistości i jestem zmotywowany żeby w końcu zacząć żyć, a nie tylko wegetować i patrzeć wstecz.
Tydzień temu rozesłałem CV.
Wczoraj byłem na rozmowie o pracę i dziś dostałem telefon, że dostałem robotę w duzym koncernie. Jestem mega szczęśliwy.
Chciałem się po prostu tutaj pochwalić.
Nie wierzę w Boga ale może ktoś tam nade mna czuwa. Dostałem kolejną szansę, a nie zliczę niewykorzystanych.
Życzę każdemu kto upadł żeby miał siłę się podnieść i iść dalej. Na mecie nikt nie będzie pytał ile razy musiałeś wstawać. Wszystkiego dobrego!
#chwalesie #mirkomodlitwa (podziękujcie w moim imieniu) #pracbaza #depresja #alkohol #narkotykizawszespoko #zwiazki
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@zwykly_ktos: w sumie boję się, że zapowiadający się ten element doprowadzi mnie niedługo do reszty wymienionych ( ͡° ʖ̯ ͡°) nie jest dobrze..