Wpis z mikrobloga

#php #pracazdalna #praca #pracait #programowanie Praca dla programistów PHP, płacimy w żelkach, bez bugów ( ͡° ͜ʖ ͡°) Praca picrel xD

Czołem.
Jeżeli integrowanie różnych systemów z wykorzystaniem API, plików XML, feedów to Twoja ulubiona działka kodzenia, to myślę, że znajdziesz u nas porządną dawkę rozwoju na najbliższe miesiące!

Polskie i zagraniczne silniki e-commerce, marketplace, hurtownie małe i duże… Baselinker, znasz? Produkujemy również sporo skryptów rozszerzających możliwości BL dla naszych klientów. Nasze skrypty przerzucają zamówienia we wszystkie strony, analizują, przerabiają, dodają kilka złotych marży ( ͡ ͜ʖ ͡) Dobra, bez tego ostatniego.

Back-end, PHP, MySQL. Nie wymagamy dużego doświadczenia. W tej pracy liczy się głównie precyzja, logiczne myślenie, planowanie. Jeżeli jesteś w stanie przewidzieć, że w polach od cen z importu mogą pojawić się chińskie krzaczki, zrobisz dobrego loga, który pozwoli to łatwo zdebugować, to jesteś w domu.

+ fulltime lub parttime (minimum 1/2)
+ zdalna praca 100%
+ elastyczne godziny
+ B2B lub UoP
+ od 7000 do 11000 zł netto za fulltime dla regulara
+ od 5000 do 8000 zł netto za fulltime dla juniora/regulara

O Yasecure - jesteśmy małym zespołem (14 osób) obsługującym polskie e-commercy. Działamy od 2008 roku. Pracujemy między innymi z: Gusto - producent żelków, Piekarnia Bezglutenowa HERT, MAPET-TUNING.com. Kwaśne żelki za darmola załatwimy, ale bułeczki lub zawieszenie do golfa już nie :< Może jakiś rabat załatwimy...

Prześlij CV na hi(monke)yasecure.pl (w temacie wpisz “PHP-API”) lub prześlij zgłoszenie przez formularz: https://forms.gle/mf7oU9tG91maV3Gp6 Dzięki! ʕʔ
ecco - #php #pracazdalna #praca #pracait #programowanie Praca dla programistów PHP, p...

źródło: comment_1646640183w1Ma3NIWXPwPNLamYBSyVW.jpg

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach