Aktywne Wpisy

orgin246 +10
Ej mordeczki z tagu. Wiemy, że ludolodzy to za dużo w gry nie grają bo głównie to wskazują, kto te gry niszczy. Co nie znaczy, że nie możemy sami pogadać lekko o giereczkach. Pochwalcie się w co tam ciekawego graliście w styczniu?
Ja trochę biednie bo nie miałem jakoś parcia na granie więc tylko skończyłem SW: Outlaws, Killzone 3 i Sly 3.
#kiszak #gry
Ja trochę biednie bo nie miałem jakoś parcia na granie więc tylko skończyłem SW: Outlaws, Killzone 3 i Sly 3.
#kiszak #gry

Soothsayer +112
Tak się kończy jak się na auto chucha i dmucha, jak ja kupiłem pierwsze auto (przypominam, nowe z salonu, powtarzam nowe) to prewencyjnie co tydzień tarłem felgami o krawężnik podczas równoległego i dla pewności jeszcze p-------------m raz w krawężnik jadąc 40 bo nie trafiłem w ulicę,.dzięki temu nie musiałem się martwić że jakieś losowe nieszczęście spotka moje auto jakąś wgniotka c--j wie skąd bo ja już zadbałem o to sam żeby troszku

Czołem.
Jeżeli integrowanie różnych systemów z wykorzystaniem API, plików XML, feedów to Twoja ulubiona działka kodzenia, to myślę, że znajdziesz u nas porządną dawkę rozwoju na najbliższe miesiące!
Polskie i zagraniczne silniki e-commerce, marketplace, hurtownie małe i duże… Baselinker, znasz? Produkujemy również sporo skryptów rozszerzających możliwości BL dla naszych klientów. Nasze skrypty przerzucają zamówienia we wszystkie strony, analizują, przerabiają, dodają kilka złotych marży (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Dobra, bez tego ostatniego.
Back-end, PHP, MySQL. Nie wymagamy dużego doświadczenia. W tej pracy liczy się głównie precyzja, logiczne myślenie, planowanie. Jeżeli jesteś w stanie przewidzieć, że w polach od cen z importu mogą pojawić się chińskie krzaczki, zrobisz dobrego loga, który pozwoli to łatwo zdebugować, to jesteś w domu.
+ fulltime lub parttime (minimum 1/2)
+ zdalna praca 100%
+ elastyczne godziny
+ B2B lub UoP
+ od 7000 do 11000 zł netto za fulltime dla regulara
+ od 5000 do 8000 zł netto za fulltime dla juniora/regulara
O Yasecure - jesteśmy małym zespołem (14 osób) obsługującym polskie e-commercy. Działamy od 2008 roku. Pracujemy między innymi z: Gusto - producent żelków, Piekarnia Bezglutenowa HERT, MAPET-TUNING.com. Kwaśne żelki za darmola załatwimy, ale bułeczki lub zawieszenie do golfa już nie :< Może jakiś rabat załatwimy...
Prześlij CV na hi(monke)yasecure.pl (w temacie wpisz “PHP-API”) lub prześlij zgłoszenie przez formularz: https://forms.gle/mf7oU9tG91maV3Gp6 Dzięki! ʕ•ᴥ•ʔ
źródło: comment_1646640183w1Ma3NIWXPwPNLamYBSyVW.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora